måndag, december 05, 2011

Vänner till höger och vänster!

På Facebook håller jag mig med en stor bredd av vänner, allt från höger till vänster och en o annan Pirat!
Mina vänstervänner blir bittrare för var dag som går märker jag. Vissa brister ut i ett omoget hat trots att de nästan är pensionärer. Högervännerna är mer belåtna och de återspeglar ju bara hur övriga Europa och världen ser på hur vår regering sköter politiken och särskilt ekonomin.

Vänstern i Spanien förlorade makten till högern och det är nog så att de som förorsakat krisen i Spanien får gå liksom valet i England tidigare  visade. I Danmark var det tvärtom liksom i Grekland så någon bestämd linje finns ej! Både höger och vänster kan missköta statsfinanserna.

När man börjar hata så släcker man ner sin hjärna och kan ej längre ta argument. Allt blir dåligt som den utpekade fienden åstadkommer. Ikväll blommade hatet mot Carl Bildt och hans ställningstagande mot dåliga sanktioner mot Syrien. Utrikesministern ville värna att oppositionen kan fortsätt att med sina mobiler och datorer kan förse omvärlden med rapporter över hur  regimen plågar folket. 

Men nej, inga argument går fram till vänstervännerna, de sätter proppar i sina öron och svart bindel för ögonen.
Av tradition eller vad ska man tro. Många inom all sorts vänster har ju världsrekord i att blunda för oförrätter som kommunistiska länder har begått mot sina folk.

Man har genom tiderna hyllat Sovjet-Kina-Albanien-Kuba osv. Till och med nu när alla arkiv är öppnade så vill man inte helhjärtat inse att hela tanken på socialism är en dödfödd tanke. Lika dödfödd som högerdiktaturer!

Båda ytterligheterna medför censur och nya orättvisor .Våld och fängelse för de som är i opposition.
Alla har ju fått en hjärna att tänka med, är det inte dags att göra detta snart?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate