torsdag, december 22, 2011

Frige de fängslade jounalisterna

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/frige-johan-persson-och-martin-schibbye_6726451.svd

Tyvärr känns mönstret igen från andra regimer i världen med
 "revolutionärer" vid makten. Dessa vänsterregimer följer samma mönster som hela den kommunistiska världen alltid har gjort.
Tysta alla kritiker och in i fängelse med dem!  Journalister har alltid råkat illa ut eftersom deras jobb är att försöka berätta det de ser.

Jag minns hur Athur Lundqvist sa när Sovjet fängslade författare. "de bryr sig i varje fall om sina författare" eller något liknande sa han.

Det är väl så tongångarna går bland vissa, "de har sig själv att skylla" osv.
Dessa människor förstår inte den roll de skrivande måste få ha på vår jord, de är  garanten för att  sanningen ska ha någon chans att överleva.
Afrika har flera länder nu som går från pressfrihet till att slå ner på jornalisterna.
Senaste offret på detta altare är Syd-Afrika där pressfriheten hänger på en skör tråd.

Överallt där kommunister för inflytande så ryker tryck och yttrandefriheten.


Johan Persson och Martin Schibbye skulle skriva bla för Magasin Filter http://www.magasinetfilter.se/  men nu ser det inte bra ut för dem.

Det är så tydligt att domen är dikterad av regimen, de hade inte en chans.

Att försöka vända den här affären till ett angrepp på vår regering och i synnerhet Carl Bild från vänstern är bara ett försök att vända bort blickarna från att regimer med vänsterståndpunkter är de som begår dessa övergrepp. Det vore bättre om de använde sina ord till att kämpa för allas rätt till tryck o yttrandefrihet!

I Sverige är det nog inte möjligt längre eftersom vänsterns flertal har gått in i hånets värld och bitterheten har tagit över.
60-tals vänstern med dess debattörer stod för en annan kvalité, det är bara att slå upp ett gammalt nummer av tidskriften Zenith så inser man att dagens vänster är både okunnig och populistisk!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate