torsdag, december 15, 2011

"Fred i vår tid"?

"FN:s säkerhetsråd förlängde på torsdagen mandatet för den Natoledda styrkan i Afghanistan med ytterligare ett år. Samtidigt sade rådet att Isaf-styrkan behöver stärkas och uppmanade deltagarländerna att bidra med personal, utrustning och andra resurser."  Rubrik i Aftonbladet den 9 okt 2009.

Länken nedan är Sveriges oficiella sajt för Afghanistanstödet.

http://www.sverigeiafghanistan.se/Detinternationellast%C3%B6det/Nordisktst%C3%B6d.aspx

Den 12 dec stod en skara demonstranter (Föreningen Afghanistansolidaritet, Kvinnor för fred, Folket i Bild/Kulturfront.) i Stockholm och krävde att Sverige genast ska ta hem de svenska soldaterna från Afghanistan och de påstod att Afghanistan var ockuperat av USA. Sverige skulle enligt dessa bla. förre försvarsministern Thage Pettersson bedriva krig på USA:s sida.
Detta är ju en lögn som de fortsätter att bedriva i hoppet om att svenska folket skulle tro att detta är sant.
Inte ens Aftonbladet för fram denna lögn utan skriver helt riktigt att vi följer ett FN-beslut.
En undersökning gjordes bland det Afghanska folket om deras syn på trupperna från de länder som är där, 60 % uttalade sitt stöd och många är rädda att inte Kabul-regeringen ska klara av att möta våldet och hoten från talibanerna.

Åsikten att det alltid är fel med krigshandlingar är tyvärr en galen tanke. Ibland är det helt rätt att gå till motstånd. När USA gick in i kriget mot nazismen så kan ingen påstå annat än att detta var räddningen för Europas folk.

När nu Syriens folk försöker försvara sig mot den terrorregim vilken mördar och skändar sitt eget folk så är det väl magstarkt att säga åt dem att lägga ner sina vapen.

Det är märkligt när människor står i vårt land och talar om för andra folk att de har fel när de försvarar sig .

Vänsterpartiet är det parti vilket ihop med Sverigedemokraterna vidhåller att vi ska svika det Afghanska folket innan de har fått chansen att fullfölja uppbygget av egen polis och armé vilken kan bekämpa talibanerna.

Ytterligheterna möter varandra som så ofta.


De tre organisationer som höll mötet i Stockholm så är framförallt Fib/kf en gång för alla en organisation  som har ställt sig vid sidan om all moralisk debatt, de stödde Pol-pot när det begav sig. De skickade sin redaktör till Kambodja men sen när han skrev sanningen om allt mördande så gjorde  de sig av med honom. De är inte trovärdiga som ett organ för "tryck o yttrandefrihet" som de påstår sig
stå för.
"Afghanistansolidaritet" är en utbrytning ur den stora organisationen http://www.sak.se/

Denna organisation bedriver en hårdför "vänsterpolitik" lik (V)!


Kvinnor för fred är en organisation av pacifister .

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate