måndag, december 12, 2011

Storbritanien närmar sig politisk kris!

http://www.dn.se/ekonomi/clegg-nobbade-camerons-forsvarstal

Under dagen har politiker från Skottland och Wales uttalat sig mycket bittert om tories ledare Cameron. Han överlade inte ens per telefon med dem inför sitt beslut i EU och de anser att deras del av landet kommer att göra mycket stora förluster. Det talades till och med om att bryta med England!
Labour går också till hårt angrepp mot högern och anser att de nu har slagit in på en politik som milt sagt leder fel. De konservativa skyddar enbart de stora bankerna i London var det allmänna omdömet idag.

Det är denna politik åtskilliga vänsterdebattörer i Sverige har höjt till skyarna som ett föredöme.  Premiärminister Cameron hyllas däremot av de bruna och svarta krafterna  ute i Europa !

 Det är ju bara och titta efter vilka ja-sägare en sådan politik får så inser man att hans främsta stöd är bland grupper som ingen vettig människa ens vill ta med  tång. (LePen osv)

Europa måste hålla ihop så att inte nationalismen åter kommer på tapeten. Alla  som kan sin Europa-historia vet ju hur det sett ut under de senaste 300 åren!

Krig och åter krig!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate