söndag, december 04, 2011

Sanna Lundell är naiv!

"http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/sannalundell/article14019081.ab    När ska vi vakna upp ur den här jävla masspsykosen och inse att vi är rädda för helt fel saker. Att religionsutövning ur ett vetenskapligt perspektiv är till gagn för människan.


Att religionen, oavsett vilken gud man tillber, i de allra, allra flesta fall – och tro mig det finns hur många vetenskapliga studier som helst som styrker det här påståendet – hjälper människan till ett rikt inre liv, till omtanke, kärlek, och medmänsklighet."   Så säger Sanna Lundell i en artikel idag!


Vi kan börja med att titta på den kvinnosyn man för fram i de flesta muslimska länder. Kvinnan ska gå bakom mannen   inte bara ute på staden utan i allt annat också. I de flesta muslimska länder har kvinnan inga rättigheter alls i jämförelse med männen. Man ser ju lätt skillnaden bara genom att titta på kläderna. Kvinnan måste dölja sig på olika sätt allt medan männen går klädda hur som helst. Samma vid en badstrand.
När man lyssnar på de Egyptiska muslimerna av olika chatteringar så är det ju de som låter som Hitlers arvtagare.
Allt för många muslimer är dessutom kvalificerade antisemiter och det är ju inget nytt i historien.Sanna Lundell kanske inte har koll på läget i Malmö tex där man hetsar och skändar stadens judiska innevånare.

Alla dessa islamistiska dåd och uttalanden om att man som självmordsbombare ska belönas med en massa unga oskulder i himlen säger en hel del om deras synsätt på kvinnor.

Vi har tillkämpat oss många rättigheter för kvinnor i vårt land, Sanna Lundell kan tycka fritt i olika tidningar och så är det inte i muslimska länder. Med andra ord är det inte oviktigt att bekämpa inflytandet från den efterblivna muslimska läran.
Det finns säker kloka och liberala muslimer men tyvärr ser man inte mycket av dem! Varför?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate