torsdag, december 29, 2011

Brott och straff!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2664565/sa-jobbade-kokainligan

Expressen berättar idag att kokainligan består av serbiska män med kopplingar ner till Serbien. Tja, inte blev jag överraskad av detta men lite överraskad över att tidningen idag talade om hur det låg till med personernas nationella tillhörighet.
Sydsvenskan meddelar idag domen för en mördare. http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1596370/Livstid-for-mord-pa-vakt.html

De berättar att mördaren tillhör det sk "Brödraskapet" , en kriminell farlig organisation.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B6draskapet_(kriminell_organisation)

Ledaren för detta "sällskap" blev i höstas mördad och denna organisation kantas av mord och våld. Polisen säger alltid lite urskuldande att det aldrig är någon fara för allmänheten. Sådant är ju bara skitsnack eftersom dessa klubbmedlemmar inte drar sig en sekund att skjuta på allmän plats där även oskyldiga kan komma i vägen. På något sätt verkar det ibland som om polisen i Malmö bara väntar ut att dessa gangsters ska skjuta ihjäl samtliga inom dessa kriminella nätverk så att de slipper problemet.
En rättsstat som Sverige kan ej godtaga att polisen nonchalerar brottslig verksamhet. Tyvärr har vi sett prov på detta allt för länge vad gäller Malmö. Äntligen har rikskrim  skickat ner kompetent personal för att leda utredningar och spaning.
Man förstod redan för ett par år sedan att polisledningen i Malmö tappat greppet när order gick ut till poliskåren att INTE ingripa mot pågående brott under demonstrationer. Polismännen stod och såg på när huliganer krossade stora fönster vid Triangelen och de var inte nådiga i sina åsikter om sin egen ledning.

Sverige borde upprätta ett "FBI" som tar över rätt snabbt med tanke på att både poliser och åklagare bevisligen har blivit hotade till liv och lem av gangsterklubbarna.

Det är inte lätt att utföra bra polisarbete när man i bakhuvudet vet att dessa förhatliga gangsters vet var ens barn går i för skolor osv. Jag har själv blivit hotad på detta sätt av en Serbisk nationalistsocialist och det känns inte bra  kan jag säga.
Med invandringen och den taffliga politik man fört i så många år så har en ny sorts kriminella psykopater fått fritt spelrum särskilt i våra stora städer.
De styr knarkhandeln, spritsmuggling, illegalt spel, hallickversamhet osv. Äger ofta huvuddelen av städernas stora resturanter där den illegala spriten säljs med stora vinster.

Det svenska samhället har som jag i tidigare bloggar skrivit svikit de unga som utan att ha bett om det kommit hit. De får dålig skolgång och ingen framtid.
De blir offer för de kriminella som lätt kan locka in dem redan som unga i denna värld.

Där finns kamratskapet och pengarna. Ibland löjligt lätt förtjänta stora summor men också med både livet och framtiden som insats.
Att få livstid samt utvisning om de inte är svenska   medborgare är ju ofta slutet för dessa människor som individer.
Det är politiken som har skapat detta samhälle och krasst kan man säga att vi har fått det samhälle vi förtjänat. Den politik som de bägge stora partierna står för har ju skapat det Sverige vi ser idag.
Det socialmoderata lagom Sverige tycks vi inte komma bort från! Feghet är det ord jag vill använda!

Skapa arbete åt alla så börjar man i rätt ände av de problem vi har! Bra skola åt alla är också nödvändigt om ungdomen ska ha en chans framöver. I Stockholms förorter finns det skolor som fungerar nästan perfekt trots att 90 % av eleverna kommer från andra länder. I Malmö är det tvärtom, varför?

Så länge som de flesta partier fortsätter att stämpla alla som vill diskutera invandring och åtgärder utan skygglappar ( Rasiststämpel ) så kommer man inte att kunna göra något åt det samhälle som växer fram med våld och mord och ännu mer kriminalitet.

PS från Metro!
I år har 13 personer skjutits ihjäl i Skåne. 
– Vi har noterat att Skåne är värst drabbat i landet när det gäller dödligt våld i kriminella konflikter och så har det varit de senaste åren, säger Sven Granath, utredare på Brottsförebyggande rådet

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate