torsdag, mars 17, 2011

Unga säger att de är "kränkta"!

"LUND. Några ord på en buss från en kvinna om att ”ta ner skorna från sätet” ledde till att hon sparkades i ansiktet av en 18-årig man. Nu åtalas han för misshandel.
Händelsen inträffade i en buss på Botulfsplatsen i Lund i början av september förra året. Det var då en ung kvinna reagerade på hur 18-åringen tilltalade en äldre kvinna som uppmanat honom att ta ner sina skor från ett av bussens säten.
När den yngre kvinnan upprepade vad den äldre kvinnan sagt ska mannen ha uppträtt allt mer aggressivt. När hon bad honom att sluta tjafsa och på nytt sa att han skulle ta ner skorna från sätet, reste han sig upp och sparkade henne i ansiktet.
Mannen lämnade därpå bussen. Dessförinnan hade en annan passagerare lyckats fotografera honom. 18-åringen erkänner att han sparkade kvinnan i ansiktet men att han gjorde det på grund av att hon ska ha kränkt honom." SDS 2011-03-17

Den här killen tror att han äger världen men han är en stor skit. En kille utan  förmåga att tänka men att kläcka ur sig ordet "kränkt" det klarar han av. Vad skulle han säga om jag sparkade honom i ansiktet! Eller åkte hem till honom och la upp mina skitiga skor i hans rena soffa?

Det finns en typ av människor som tror att världen är till för dem, de fimpar var som helst. Gapar och skriker och uppför sig allmänt stökigt. Se bara apskocken när det spelas hokey eller fotboll, de rusar runt som babianer nere i Afrika!

Jag är allergisk mot alla dessa som anför att de är kränkta när de har uppfört sig som svin.  Men de är troligen så korkade att det inte ens går att tala med dem! Tyvärr så hamnar de ofta i ligor av olika slag längre fram i livet om de inte stoppas i tid. Och det är redan när de  är 12-14 år gamla och skolkar från skolan osv.

Gör man något skit ska man torska direkt och åtgärder ska komma på en gång och inte som nu efter lång tid.
När man intervjuar kriminella längre fram i livet så säger de ofta att om man bara hade satt dit dem från början så kanske deras liv hade kunnat bli annorlunda.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate