tisdag, mars 22, 2011

Lär av historien!

"Istället för bomber bör FN skicka fredsförhandlare till Libyen. Med ambition att snabbt få ett slut på blodbadet och för att garantera en oberoende utveckling."

Så skriver kommunisterna i Proletären samtidigt som de i andra sammanhang hyllar folkets kamp mot Kadaffi!

Sverigedemokraterna hamnar i sak på samma sida som kommunisterna, inget stöd åt Förenta nationerna och folkets krav på hjälp!

Det fanns de som i slutet av 30-talet ansåg att man kunde förhandla med herr Hitler. Den brittiska ministern Chamberlain åkte till ett möte med Hitler och kom hem med ett fredsavtal i handen. " Fred i vår tid" utropade han och alla vet ju hur det gick med denna "fred". Churchill utmålades som "krighetsare" när han sa sanningen om Hitler och den rörelse han stod för.
Vi vet också efteråt vem som hade rätt.

Samma sak är det med Kadaffi, han påminner i långa stycken om Hitler med stänk av Stalin i sitt bizarra förtryck av folket.

Förhandla med den mannen är ju lönlöst. Att AU Afrikanska Unionen faller till föga inför dess grundare Kadaffi är inte ett dugg underligt om man vet hela historien om denna organisation full av mutkolvar.
Kadaffi har haft pengar att smörja de flesta samt investerat i deras länder där deras klaner och stamfränder sitter och sköter dessa bolag. När de gått med förlust har Kadaffi skjutit till pengar. Inte fan biter man husse i handen!

I alla tider har ytterhetspartier i sak fallit i varandras armar när det bränner till, även denna gång. Att tidningen Folket i Bild fallit i armarna politiskt med kommunisterna från Göteborg är ju bara att beklaga. På sjuttio o åttitalet var detta politiskt omöjligt då denna sekt verkligen hade fört en mycket skum politik.

Det låg i Säpos intresse att förse dessa med pengar så att de kunde splittra vänstern, särskilt FNL-gruppernas storslagna insamlingsarbete. Dåvarande KFML(R) har en mycket smutsig historia bakom sig !
Man försökte bli broderparti till Kina, Albanien, Sovjet osv. Idag hyllar de Nordkorea och Cuba!

De ska inte komma och tala om för FN vad som är rätt eller fel eller håna den övriga vänstern i vårt land som ställer upp på att hjälpa oppositionen i de arabiska länderna!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate