tisdag, mars 01, 2011

Som man ropar får man svar eller?

Det här skrev jag igår och fick dessa svar och jag undrar hur folk läser egentligen? Förstår de inte en enkel fråga?


Kadaffikramare!

"http://www.dn.se/nyheter/varlden/hugo-chavez-stottar-gaddafi-


När ryktet spreds om att Muammar Khaddafi hade lämnat Libyen var det ingen slump att just Venezuela pekades ut som tillflyktsort. Den radikala vänstern i Latinamerika, med Hugo Chavez i spetsen, stödjer den libyske ledaren."


Vänstern har alltid hållit sig med "kamrater" av det skummaste slaget. Fortfarande ser man människor i vårt land som bär Che-märken och kläder med hans bild. I vänsterns 1 maj demonstrationer finns det fullt med Che-flaggor trots att denne man var en mördare.
Hans politik gick ut på att man skulle skramla ihop "revoluzzer" av alla slag samt invadera andra länder för att "befria" dem. Ungefär samma åsikter som Hitler hade.


Vänstern i vårt land hyllar Hugo Chavez medan de allra flesta inser att den mannen är samma slag av kommunist som Castro. Jag minns när Sovjet invaderade Tjeckoslovakien och större delen av den ungdomliga vänstern tog avstånd från detta då ställde sig Castro upp och försvarade Sovjetblocket med hull och hår.


Nu försvarar Castro och Chavez Libyens slaktare Kadaffi! Var står den svenska vänstern? "Så som du jämför det, antingen amerikansk imperialism eller inte, så hade jag lovat dig att det är inte bara Chavez och Castro som hade ställt sig på Gadaffis sida av konflikten.
Néstor och Cristina Kirchner, Lula, Evo Morales, Fernando Lugo och Rafael Correa. Latinamerikas grannar vet vad det innebär att vara ett offer för amerikanska imperialismen
fred
Skrivet av Al Gore den 28 februari, 2011 kl. 13:18 #

 
Men du skrev inget om att Italien, Spanien och UK:s ledare också är kompisar med Khaddafi.
För att inte tala om att USA och EU är polare med alla andra diktatorer som det protesteras mot nu i Jordanien, Egypten, Tunisien, Algeriet, Jemen, Oman och Barain.
Skrivet av profanum_vulgus den 28 februari, 2011 kl. 13:35 #

 
har en fråga, tredje bloggen jag läser samma inlägg.
Klipp och klistra ? eller har du inga egna åsikter ?
Skrivet av FRågande den 28 februari, 2011 kl. 14:35 #

 
Frågan är dock var fredsvännerna som gick man ur huse då USA gick in i Afganistan och Irak. Varför gör ni inte samma sak nu. Nej ni är lika tysta som när Sovjet gick in i samma land, när Polpot döda sina egna eller när Milochovic gjorde samma sak. Eller när Ryssar våld för sig på tjetjener.Utan för er handlar det nog mer om ett blint hat mot USA och en vurm för socialistiska och anti semitiska länder.
Varje gång era systrar och bröder begår brott så skyller ni alltid på USA eller Israel. Shame on you.
Skrivet av ProBush den 28 februari, 2011 kl. 17:38 #

 
Min blogg handlar om vänstern och deras ställningstagande men det har vissa svårt att inse.
Libyens folk plågat av den "gröne" kommunisten Kadaffi vet mer än väl vem som är deras fiende i världen.Skulle inte tro att de går ut och hyllar varken Castro eller någon annan vänsterledare från sydamerika!
Skrivet av Bosse den 01 mars, 2011 kl. 11:02 #

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate