lördag, mars 05, 2011

Kinas makt i världen!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kina-hotar-journalister_5985187.svd

Kina hotar journalister från hela världen. Misshandel har förekommit åtskilliga gånger. Tankarna går till Hitlertyskland och deras förakt för andra människor.

Under många år har nu Kadaffiregimen behandlats vördsamt av de flesta demokratiska länder och ingen har haft några problem att idka handel med denna skräckregim.
Samma sak med det ekonomiskt mäktiga Kina, man mopsar sig inte mot denna makt för då blir man straffad så som Norge har blivit efter att en Kines fick fredspriset mot Pekings vilja.

Sveriges fd klenod (Volvo) ligger helt i händerna på Kina nu och alla stora industrier har  tillverkning i Kina.  Inte minst SonyEricsson och liknande industri.

Hur hade världen sett på oss och alla andra om vi hade haft stordrift nere i Hitlers Tyskland? Bara för att Kina viftar med en röd flagga så skulle de vara lite bättre att umgås med på det industriella planet.
Storkapitalet i hela världen är så sugna på vinster så de säljer ut sin själ för profiten. USA är helt i händerna på kommunistkina. Afrika håller på att sälja ut sig totalt, överallt köper eller hyr Kina mark och hundratusentals kineser förflyttas till dessa "köpta " områden. Är inte detta ren skär imperialism så vad är det då?


Det känns inte bra när ett land uppvisar alla dessa avarter med censur,våld,dödsstraff  i mängder samt en stark nationalism.
Nationalsocialismens återkomst i världen pågår i Kina!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate