lördag, mars 26, 2011

Studera populismen genom att lyssna på Juholt!

När tågen och tunelbanan går oavsett väder och vind "det är socialdemokrati" sa Juholt i sitt stora tal idag.

Snyfttal om vård och skola där de "otäcka" tar vinsterna från de sjuka och fattigaföljde sedan!

En utredning från ansvariga myndigheter visade här om dagen att de flesta friskolor är små företag utan stora vinster. Ca 3 % var stora bolag som genererade vinst men inte på bekostnad av varken undervisningen eller rent materiellt.
För den delen finns ju inget tvång att gå i en friskola utan folk väljer själv var deras barn ska gå. Skulle skolan vara dålig så får de inga elever!

När en partiledare inleder sin verksamhet på detta sätt så tappade jag allt förtroende på en gång för honom.

Sist någon skröt över att tågen går i tid därför att en viss politiskt inriktning styr ger mig dåliga vibbar från en ond tid!


Gnället från Juholt om företagandet fick ett snabbt svar :

"Företagarförbundet reagerade snabbt på Juholts tal med ett pressmeddelande där organisationens förbundssekreterare Camilla Littorin för fram åsikten att Håkan Juholt tycks vara mindre företagarvänlig än företrädaren Mona Sahlin. Littorin tolkar Juholts inställning till småföretagare som att han menar att en F-skattsedel, vilken alla näringsidkare måste ha, mest är ett sätt att kringgå arbetsrätten.
"Jag är förvånad att Juholt inte tog chansen att etablera en god relation med landets allra minsta småföretagare. En tredjedel av landets småföretagare kommer från ett arbetarhem och vill inget hellre än att kunna leva och växa i sitt företag. Men då måste det också bli ett mer solidariskt småföretagsklimat", skriver Camilla Littorin i pressmeddelandet."
http://www.expressen.se/nyheter/1.2379354/hakan-juholt-fick-ut-fallskarm

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate