fredag, mars 11, 2011

Juholt!

"Med Juholt svänger socialdemokraterna hårt åt vänster. Han vill avskaffa rut, höja fastighetsskatten och återinföra förmögenhetsskatten. Med Juholt vid rodret avstannar förnyelsen och socialdemokraterna fortsätter backa in i framtiden", säger Björklund i en skriftlig kommentar till TT."


"Vänsterpartiets Lars Ohly välkomnar att Håkan Juholt ser ut att bli ny partiledare för S.
– Det är tydligt att han står mycket närmare oss i synen på vinster i välfärden än många andra socialdemokrater, säger Ohly till TT och tillägger att det också gäller motstånd mot högervridning av den ekonomiska politiken."


Jag har i dagsläget ingen åsikt om Juholt som ny partiledare för SAP. Mest ser han ut som en av "gubbarna" i Chaplins tidiga filmer  . Poliser, fäder till döttrar osv alltså de som Chaplin fick tampas med!
Chaplin förde på filmen sin kamp för att underklassen skulle få bättre villkor och om Juholt ska köra sin "vänsterpolitik" så kommer minsann inte våra arbetslösa att få ordentliga jobb.Att återinföra tex förmögenhetsskatten är en återvändsgränd .Inte fanken kommer tex IKEA att återvända då. Kamprad stack ju från Sverige just för skatternas skull. Politiker som kör med bara principer blir alltid dåliga politiker för landet.

Om han kommer att gå ut med att avskaffa rut och köra hela bibban av V-förslag så tror jag inte han blir gammal på denna post. Det blir bara stöd från partivänstern men inte från väljarna!

Jag hade för mig att de sa att de skulle förnya sig men man förnyar väl inte sig genom att backa politiken 40 år bakåt?

Illa ser det ut att Lars Ohly talar så uppskattande, det som kommer ur den mannens mun har alltid varit vänstersvammel av värsta sort.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate