tisdag, mars 22, 2011

Slåss för humanismen?

Ascher har också ett politiskt engagemang. Han är medlem i det Kommunistiska partiet (tidigare KPML(r)), och ställer upp för dem i kommunvalen i Göteborg. På 1980-talet arbetade han en tid som läkare i palestinska flyktingläger i Libanon inom ramen för dåvarande KPML(r):s samarbete med PFLP genom författaren Staffan Beckman. Han har också undertecknat appeller för att häva EU:s terroriststämpling av PFLP och FARC [1]http://www.skanskan.se/article/20110322/MALMO/703229948/1004/-/humanitet-gar-fore-lagar

 Här sitter Henry Ascher på kommunisternas sommarläger 2003.(Fd kfmlr)
Partiet är det enda inom svensk politik som hyllar Stalin som en framstående ledare. De hyllar hans gärning och det är ju samma gärning som Hitler eller Mao utförde. Mörda folk,skicka dem till läger för att arbeta ihjäl sig osv.
"Snälla" Sven Wolter  tillhör denna sekt av Stalinbeundrare också men ingen försöker ens fråga dem och hur i herrans namn de förmår att hylla ett monster .
Henry Ascher borde också fråga sig varför kommunisterna också förföljde judarna i många olika länder. Vem minns inte Polen där man fick sparken från jobbet om man var jude? Eller nere i Ungern där man också ställde till med skenrättegångar mot judar. Idolen Stalin genomförde många kampanjer mot judar under alla år han var diktator. 1956 så kunde Krusse berätta hur det egentligen hade varit under Stalin.


Jag ser ingen större skillnad mellan kommunister eller nationalsocialister, deras praktik i världen har alltid lett till död och förintelse för människor som har tyckt annorlunda eller var född av "fel" föräldrar. Inte hade Ascher fått komma till FN-dagen anordnad av Malmö stad och Högskolan om han varit känd som nationalsocialist men det går tydligen bra om man är Stalinkommunist!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate