torsdag, mars 10, 2011

Att sitta på första parkett!

Det gör mig ont att se hur Libyens folk mördas  i parti och minut av Kadaffis legosoldater.Vi sitter här och bara kan iaktaga hela detta elände, så har det varit många gånger i världshistorien. Vem minns inte Uganda med Idi Amin? Samma sak med Pol Pot. I bägge dessa länder så slutade slakten med att grannarna tröttnade och gick in och plockade bort dessa satans mördare!
Då liksom nu finns det ett gäng som inte kan tänka sig något sådant därför att "principen" ger härskaren rätten till makt!
De har fel och i FN-stadgan finns undantag där man brännmärker de tyranner som utför massaker på det egna folket. I denna bestämmelse   sägs att andra länder får gå in och hjälpa det folk som utsatts för denna kränkning.

Jag hoppas verkligen att upproret i Libyen slutar med att tyrannens  välde avskaffas.
I Egypten så pågår ett inre krig där islamister och mördar kristna och det är mycket oroväckande. Strider helt emot det som folket visade i Kairo tidigare. Där gick man fram mot president Mubarak gemensamt och så ska politik bedrivas. Islamister är vår tids ohyra på samma sätt som nazisterna var på trettiotalet.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate