onsdag, mars 30, 2011

Juholt snackar om att inte angripa "drogade barnsoldater"!

”Flygvapen är ett trubbigt instrument. Konsekvenserna kan bli stora i civila dödsoffer”, förklarar Urban Ahlin (S) sitt partis linje.


Visst är det så. Men det är – som USA:s president Barack Obama påpekar – också genom flygattacker som en massaker kunnat avstyras i Libyen. Om andra länder gjort samma gränsdragning som Sverige är det tveksamt om det funnits någon libysk opposition kvar att skydda.Vi ska inte fullt ut använda våra flygplan därför att då kanske vi dödar drogade barnsoldater säger Juholt idag!

Tyvärr är det så att barnsoldater, ofta killar i tonåren , är de farligaste soldater som finns. Under andra världskrigets slut satte Hitler in sina ungdomar och alla kan vittna om att de var mycket farliga pga av sin fanatism och ungdomligt oförstånd.

De allierade kunde bara välja en väg och det var att skjuta på dem! Samma sak måste råda i Libyen eller Afghanistan!

KG Bergström skriver idagens Expressen att "Sverige är landet lagom" och jag kan bara hålla med.Det finns en feghet som gränsar till det löjliga. Skickar man flyg ner till Libyen med FN i ryggen så ska man fullt ut fullgöra sina skyldigheter istället för att som vanligt låta andra länder utföra detta!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate