måndag, mars 14, 2011

Frälsaren har visat sig för de troende (S)

Är det inte lite underligt att när en MAN tillträder (med 99.9% säkerhet) som ordförande för (S) så går siffrorna i taket.
Vad gäller politiken så är skillnaden mellan  Mona Sahlin och Håkan Juholt hårfin!

Den stora utrikesfrågan har ju varit truppen i Afghanistan där höger  och vänster verkligen står mot varandra. Både Juholt och Sahlin står benhårt på sidan som vill ta ansvar och hjälpa det Afghanska folket mot talibanernas skräckvälde.

Bägge två är Europavänner och ställer upp för EU fullt ut till skillnad mot de som betraktar sig som vänster. Övrig vänster i Europa har alltid varit EU-vänner.

Vänstern i Sverige har alltid haft en udda inställning och stått på samma sida som ultrahögern. SD och LePen intar exakt samma position som svensk vänster.

När trogna sossar säger att Juholt är vänsterns man så visar de bara hur illa de är insatta i sin egen politik. Dåligt pålästa helt enkelt.  Juholt har i många år varit en försvarspolitiker som har kommit bra överens med de övriga demokratiska partierna.

Ett faktum är att Mona Sahlin har haft svårt att vinna männen både utom partiet och inne i partiet, därför ser vi nu bättre siffror för (S)!

"Husbonden vet bäst"  sa nog Persson internt skulle jag gissa.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate