torsdag, mars 31, 2011

Sveriges vänsterprassel med NATO!

Äntligen kom boken från förlaget !


Det ska bli mycket intressant att börja läsa denna bok som Holmström äntligen fick ut efter många års arbete. Jag förstår att det har varit ganska svårt att få fram fakta om Sveriges förhållande med NATO  trots att det har pågått så många år.Allt har ju varit ytterst hemligt eftersom alla från Tage Erlander fram till Göran Persson har fört ut myten om att Sverige har varit neutralt.
Socialdemokratin har mot sina väljare fört ut en bild som inte stämmer med verkligheten. De som har varit vetgiriga har ju ändå då och då kunnat förstå att bilden inte har stämt. Vi som gjorde militärtjänst i flottan såg ju tom. officerare ombord på våra båtar vilka tillhörde NATO, ofta var de från USA. De som varit inom flygvapnet vet ju också att det fanns hemliga flygplatser där NATO-flyget skulle kunna landa för att tanka m.m.
Holmström har ju med denna bok  kunnat påvisa att det inte bara har varit hörsägen från förvirrade värnpliktiga dessa uppgifter. Bra att sanningen till slut kommer fram men tyvärr är det så i vårt land att sådana här böcker inte har en chans att slå igenom bland "Svensson" utan de tror fortfarande på SAP:s uppgifter  om att vi ej har haft något samröre med NATO under deras tid i regeringsställning.
Säger partiet med darr på stämman "neutralitet" så är detta sanningen för många!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate