söndag, mars 06, 2011

Det aningslösa Europa!

http://www.axess.se/Tv/program.aspx?id=2312
Här är tiderna till ett mycket intressant program med Walid al-Kubaisi. Han bor sedan 30 år i Norge och är flykting från Irak.
Han ger sig ut på en resa och försöker förstå vad dagens muslimer vill åstadkomma speciellt i Europa.  Han reser ner till Egypten och träffar Muslimska brödraskapets ledare samt en mängd andra framstående människor bla brodern till mannen som bildade brödraskapet 1928.

En arabisk partiledare för vänstern fick frågan vad han ansåg om vänstern i Europa som stödjer islamisterna. "Dumma människor finns överallt" var hans svar.

De förhåller sig helt fel i denna fråga , man kan och ska vara emot både de som har makten samt tex. islamisterna även om de står i fiendeskap med de makthavande.

Brödraskapets ledare fick frågan om hur han ser på Europas framtid för muslimerna. Han smålog och sa att de nu är ca 30-40 miljoner innevånare och vem föder mest barn ställde han som en motfråga! Om 40-50 år har demokratin gjort så att vi har makten i Europa  påstod han vidare.Vi är emot demokrati men utnyttjar den!

Walid åkte ner till Jemen och träffade en människorättskämpe! Men när han ställde frågan till denne om någon ville konvertera till kristendomen och hur han då ställde sig kom svaret.
Sharialagen ska gälla och Jemens lag vilket innebar att personen skulle avrättas! Det visade sig att denne man tillhörde brödraskapets Jemenitska gren!

Walid träffade många muslimer som säger med en mun att kvinnor som döljer håret gör fel, det står inte i Koranen  något om detta och de framhöll att det är brödraskapet som ligger bakom detta ofog.
Kvinnor idag visar sin tillhörighet till islam och det ska man inte göra . De pekade på hur denna sed har vuxit fram under brödraskapets inverkan från 1928 och framåt med ett språng från 2000-talet.

Avhoppare från brödraskapet sa att de talar med kluven tunga när de är i väst bara för att lura politikerna och folken. Söker samarbete för att kunna få inflytande inför framtiden. (Då de ska ta över våra samhällen och införa sharialagar)

När man sett denna film så kommer den ständiga frågan upp för mig som träffat så många troende muslimer. Varför finns de här i ett land som de föraktar? Varför har man "flytt" från muslimska länder man försvarar samt kan åka på semester till!

Om man ska tro avhopparna från den muslimska rörelsen så är många bara här för att bida sin tid och frambringa ett annat samhälle. Inga flickor ska behöva lära sig simma, ingen sexualundervisning i skolan, inget griskött i skolan osv.

Friskolor byggda på muslimsk grund är också ett medel för brödraskapet att fostra kämpar för den rätta politiktron.

Det är inte bara religion det rör sig om utan ren islamistisk politik för makt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate