torsdag, mars 03, 2011

Ubåten i djupet utanför Gotland!


"Bengt Gustafsson anser att ett klart besked om ubåten är viktig för forskningen och debatten om de svenska ubåtsjakterna.
– Ser man på uttalanden nu för tiden så anser de flesta svenskar att det inte förekommit några kränkningar utom i Gåsefjärden. Det är ju inte sant, vilket också ubåtskommissionen 1995 kom fram till. Det fanns en mängd bevis om ubåtskränkningar och det var därför jag skrev boken i fjol."

Bengt Gustavsson var ÖB i många år och vet vad han talar om. Samme man anser sig lurad av regeringen(S) angående Sveriges hållning och samarbete med NATO. Samarbetet var mera tätt än vad han anade och han fick inte upplysningar om detta trots att han var högsta chef för militären i vårt land.

Nu konstrar den nuvarande militära ledningen om den upphittade ubåten, den har varit känd sedan 2009 men ingen oficiell instans har velat tala eller ta i denna fråga.  Bara detta gör hela detta fynd till något underligt, vad vet de om denna ubåt? Sänkt eller förolyckad?

Om den är sovjetisk så måste ju de på andra sidan Östersjön veta något ?

Kan ubåten vara beviset för kränkningarna av svenskt vatten och varför vill då den svenska militären inte ens tala om det här fyndet?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate