fredag, mars 18, 2011

Kvinnomisshandel blir underhållning!

Jag tillhör de som bojkottar nästan alla tv-kanaler med reklam så jag har ALDRIG sett den omtalade serien 2 1/2 män med Charlie Sheen!
Ser att det är den serie som tilltalar unga män i hög grad, killar i 12-16 år har denna serie på tredje plats över mest tittade program!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kvinnomisshandel-blir-underhallning_6019023.svd


Anna Laestadius Larsson skriver om detta i svenska dagbladet  på sitt utmärkta sätt. (Hon har på senare år verkligen skrivit en massa artiklar av högt värde)

Den i USA beryktade Charlie Sheen är ju bara en ömklig figur men det är hemskt att han ska framstå som en idol för unga män. En man som  missbrukar det mesta är verkligen inget att se upp till.
Många är de idoler som gått under i sitt missbruk och detta gäller även här hemma i Sverige. Såg att Persbrant återigen åkt fast för kokainbruk och det är bara sorgligt att läsa sådant. De har tyvärr ett speciellt ansvar eftersom de syns och hörs och de normerar livet för så många andra män. "Kan han så kan jag" !

I många tv-program där svenska skådespelare medverkar , senast på div. slott och gårdar, så dricks det alkohol från det de träffas på förmiddagen tills programmet avslutas.
Dessa signaler som ges genom rutan innebär att många tar till sig detta som något normalt. Dricka alkohol på förmiddagen blir då något normalt liksom att klunka alkohol i alla sammanhang.

Nej, återgå till det hederliga kaffekalaset istället med kakor och tårta, det är mycket trevligare. Hellre koffenist än alkoholist!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate