tisdag, mars 08, 2011

Koranen kräver ej att kvinnor har niqab!

DO har återigen fällt en "dom" mot en skola. Denna gång är det resturantskolan på Globen som fått bannbullan över sig.
Skolan har enhetlig klädsel för sina elever när de ska lära sig att servera men en ung kvinna nekade att klä sig efter skolans anvisningar och anmälde ärendet till DO.
"Ett solklart fall av diskriminering enligt DO"!
Så kommer den vanliga förklaringen att det rör sig om att man måste få visa sin religiösa tillhörighet.
Ack, nu har de extrema muslimerna lyckats i sitt uppsåt. Brödraskapet i världen har ju det här som en politisk agenda att man sakta men säkert ska infiltrera västvärlden med sina tricks för att förbereda marken inför framtidens "segrar"!

Jag har återigen gått igenom Koranen och finner inget om att kvinnor ska dölja sig. Däremot finner jag rakt på att mannen är överhuvudet med rätt att bestraffa en uppstudsig kvinna med våld.

Jag finner också mängder av sidor som handlar om Jesus som en stor profet.
Jesus omnämns på mängder av sidor samt att judar ,kristna och muslimer har samma Gud och ska vörda varandra.

Alla de stora muslimska ledarna i Afrika säger med en mun att kvinnor inte behöver ha huvudduk när de bor i Europa.
De lärda säger att när en muslim bor tex i Sverige så ska de leva och anpassa sig efter landets lagar och seder. Det är fel att avvika, religionen utövar man i hemmet eller i mosken.

Saudiarabien med sin extrema hållning är avskyvärt och tyvärr så har de haft inflytande i den muslimska världen. Läser i dagens SvD om bokmässan nere i detta land . En svensk  bokförläggare tillika kvinna får inte stå vid sin egen monter och sälja sina böcker, inte ens tala med andra därför att hon är kvinna!

Brödraskapet vars tentakler finns i alldeles för många länder nu utövar sitt inflytande och står Saudi nära!

Om man flyr till Sverige så borde man ju komma hit för att här finns friheten från allt förtryck som de hade hemma i sina muslimska länder?
Eller har brödraskapet rätt i att de flyttar hit folk för att de ska utnyttja vår demokrati för att om X antal år ha genomfört sin islamistiska erövring av våra länder?

Hitler utnyttjade också demokratin för att komma åt makten så vi har ju exempel ur historien att luta oss emot om man förmår att förstå historiens lärdomar.

DO:s sk domar visar ju att det går att flytta fram sina positioner även om det "bara" rörde sig om huvudduken denna gång, vad blir det nästa gång?

PS För övrigt är det 8 mars idag, kvinnornas dag, ska vi kämpa för kvinnors frigörelse eller ska vi rätta in oss i muslimernas synsätt på kvinnor?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate