lördag, oktober 30, 2010

Rena rama kriget!

"Två maskerade män avlossade flera skott mot en 58-årig man på en strippklubb i centrala Stockholm på fredagskvällen. Ett stort polisuppbåd jagade männen men ett par timmar efter dådet hade ännu ingen gripits."  Kvällens Svd.


Och så här skriver SDS :
"När mörkret faller går femtio poliser ut och patrullerar för att öka tryggheten bland Malmöborna. Den stora polisnärvaron kommer att bestå i flera veckor."


Jag har nu levt i 68 år i vårt land och jag ser ju hur banditerna av alla slag härjar överallt på ett sätt som man inte kunde ana tidigare. I Piteå slog polisen till här om dagen och tog in sju personer. Hittade massor med vapen ! Där gällde det Hells Angels!


Från Malmö såg vi en video med en tok från Rosengård hota skytten och hans familj med att han skulle döda alla hans släktingar. 
Den mannen  skulle polisen ta in också och föra honom till domstol för olaga hot.


De kallblodiga morden i Södertälje av bla den kände fotbollsspelaren är ouppklarat . Alla kniper käft .Vittnen finns ju men de varken vill eller vågar säga något.
Svt hade en nyhet idag att föräldrar till barn som har blivit rånade uppmanade sina barn till tystnad.


Dag ut och dag in pågår detta.


Ingen från BRÅ ska lura mig till att tro att brottsligheten inte har tilltagit. De har inte fattat att deras siffror är felaktiga pga. att folk inte anmäler längre .
Det finns tillförlitliga siffror från städernas akutmottagningar vilket visar något helt annat vad gäller tex. våldet .


Sverige går mot ett rättslöst samhälle med snabba steg utan att något händer för att stoppa detta.


När sossarna satt i regeringställning så höll de inne på utbildningen av fler poliser . Det första borgarna gjorde var att sätta igång att utbilda fler poliser.

Ett av Vänsterpartiets krav inför valet var att man skulle börja släppa fångarna lös efter att de avtjänat halva straffet. Vad lever de i för värld?

Nästan alla partier duckar inför det faktum att våra fängelser är fyllda med fångar ur olika nationaliteter. (Oj då, så får man inte säga numera)
Knarket omsätter mycket stora pengar liksom insmugglade cigaretter och varje boende i vårt land som köper och använder sig av detta medverkar till att göda de kriminella. Samma sak med all smuggelsprit.
Vi har alla ett personligt ansvar inför utvecklingen. 

Där faller också poletten ner och jag hör hur div. gangsters säger att de ska minsann se till att Sverigedemokraterna ska få ett helvete.


OG säger att de ska förfölja medlemmar från SD. 
http://sv.wikipedia.org/wiki/Original_Gangsters

Är det inte rätt så uppenbart varför de säger så? SD är det enda parti som uttrycklingen vill förstöra de kriminellas affärer! Sorgligt men sant! Allt medan alltså V vill släppa ut alla kriminella efter halva tiden i fängelset. Varför i hela friden vill de göra så, har de inget lärt av Kamrat Stalin?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate