tisdag, oktober 12, 2010

Jag kan inte förstå de etablerade partierna!

Idag när SD för första gången gick upp i en ekonomisk debatt i riksdagen och påstår det alla vet att invandring kostar pengar då avfärdas detta.
Den stora koalitionen av sju partier uppstår och det kallar de då för att "ta debatten" med SD.


Faktum är ju att de gör ju inte detta,det är ingen debatt. De försöker trycka till SD:s talesman och på detta sätt påstå inför svenska folket att "de tog debatten"!


På några veckor har det kommit ca 2000 romer från främst Serbien , människor utan utbildning. Direkt från den värsta slummen och ett liv så dåligt så ingen svensk kommer i närheten av ett sådant liv.


Tidigare i vår historia har vi tagit emot Romer från bla. Finland (ca 25000) många från östEuropa varav huvuddelen bor i Malmö.  De har svårt med anpassningen och myndigheterna har under årens lopp haft stora bekymmer. 
Det vore hederligare om man kunde erkänna att visst kostar dessa människor massor med pengar så vore den diskussionen avklarad.  Vi har fri rörlighet i Europa och då kan det bli så här och då får vi göra det bästa möjliga. Det franska exemplet var nog inte så bra .


Ska man ta debatten med SD då får man faktiskt tala om hur det är och varför. Dessutom måste man se till att utbildning,arbete,skola osv. fungerar. Det duger inte bara att sätta tusentals människor i stora enklaver med ett månatligt socialbidrag som enda åtgärd. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate