söndag, oktober 31, 2010

På ren svenska:vad är det med de f-b tonåringarna idag?

Naturligtvis är bilden ikväll från Malmö! Lorensborgsskolan hade med lite otur kunnat brinna ner precis som andra skolor brukar brinna ner. När sedan brandkåren kommer så står de där dessa avskyvärda stenkastare.

Polisen skulle agera mycket tuffare mot dem.Ta in dem på polisstationen och låsa in dem tills föräldrarna kommer och hämtar ut dem.

Idag söndagen den 31 okt står det så här i Nerikes allhanda:

Idrottshallen på Vivallaskolan började brinna sent på söndagskvällen. Strax före klockan elva på kvällen kom larmet. En stund senare brand det med öppen låga inne i idrottshallen.

Relaterat

PAVEL KOUBEK
- Om branden är anlagd vet vi inte än, det får utredningen visa. Jag kan inte uttala mig om hur det ligger men en utredning är ingång, säger Mats Alexandersson vakthavande polisbefäl i Örebro.
Idrottshallen på Vivallaskolan började brinna sent på söndagskvällen. Strax före klockan elva på kvällen kom larmet. En stund senare brand det med öppen låga inne i idrottshallen.
– Det brinner mycket inne i idrottshallen, var de enda som Pelle Lindgren, inre befäl vid Nerikes brandkår, hann uttala sig om branden.
Branden i idrottshallen var den andra i Vivalla på söndagskvällen. Brandkåren hade fått larm om brinnande markiser på ett dagis i tidigare under kvällen.
– Några personer i området såg att det brann och larmade. När styrkan kom till platsen kunde man konstatera att det är samma dagis som i somras var utsatt för en anlagd brand, säger Pelle Lindgren.
– Vår uppfattning är att det inte har kunnat uppstå brand på normalt sätt på detta ställe, säger Mats Alexandersson.
Kan branden i idrottshallen och branden på dagiset ha ett samband?
– Jag kan inte uttala mig om det ännu. Men det ligger i farans riktning att det kan vara så. Vi ska utreda båda bränderna.
En stund senare, vid halv tolv-tiden på kvällen, kom larm om lägenhetsbrand i Varberga. Polisen uppger att det var rök i trappuppgången.
- Det ju konstigt att det brinner flera gånger på samma ställe under så kort tid, men som sagt utredningen får visa hur det ligger till, säger Alexandersson.
Vidhalvettiden på natten arbetade räddningstjänsten intensivt med att försöka begränsa brandens spridning.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate