tisdag, oktober 05, 2010

De verkliga rasisterna!

Igår drog vänstern ihop till demonstration återigen ,denna gång för att SD tog säte i riksdagen. Ohly talade och så gjorde han i radion i morse också. För en gångs skull fick Åkesson också komma till tals.
Åkesson talar om att det inte är bra för Sverige att klumpa ihop för många från samma land på ett ställe, de hamnar i ett utanförskap och kommer inte in i det svenska samhället.
Ohly upprepar sitt mantra att det är fattigdomen som sätter folk i utanförskap.


Aldrig någonsin hör man från honom eller för övrigt från andra partier heller att politiken under åren är och har varit fel. När man tar hit folk från andra länder varav många är ekonomiska flyktingar på samma sätt som de svenskar var som emigrerade till USA på sin tid, då måste staten ta hand om dem och se till att vettigt arbete finns. Att ålägga kommunerna det ekonomiska ansvaret är ett stort fel från början till slut.
Socialbidragen betalas av de kommunala  skattebetalarna och tex både i Malmö och Södertälje  så drabbar det övrig verksamhet. Då kommer ilskan hos många och då finns det utrymme för ett parti som säger att Sverige måste ändra politiken angående invandringen.
Det finns stora grupper människor oavsett parti som anser att vi inte kan ta emot hur många invandrare som helst. Det måste finnas bostäder ,arbete måste finnas osv.


För mig är det rasistiskt att bara placera invandrare i stora förstäder med socialbidrag år ut och år in. Inhumant ur många synsätt. Deras placering på detta sätt utmynnar i allt från apati till kriminalitet.


När jag flyttade från Rosengård till en HSB-kåk så hände det då och då att andra familjer från Rosengård flyttade in i vårt hus.
De sa samma sak som jag att det gick inte att bo kvar i Rosengård om man ville in i det svenska samhället. De ville inte att deras barn skulle gå i skolorna där uppe i gettot. "Där lär sig barnen inget" sa en man till mig.


Ohly kan nog aldrig förstå det här lika lite som de flesta av de som sitter vid makten. 


När alla nu går ut och hoppar på SD med allt de kan komma på så betraktar jag det bara som att man gör så för att dölja all fakta omkring den politik som har förts de senaste 40 åren med elände för många som resultat.


Resultatet av den verkliga rasismen ser vi just i dessa getton med folk som har tappat allt från livskraft till tilltro till det demokratiska samhället. Hur ska det gå för många ungdomar i dessa områden kan man bara sia om men inte ser det ut som om "lyckliga gatan" ska uppstå!Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate