lördag, oktober 23, 2010

Kommunalrådet Reepalu säger ifrån!

"Sverige är uppenbarligen inte en fungerande rättsstat. Malmöborna drabbas på ett helt oacceptabelt sätt.

Justitieministern bör ta sitt uppdrag på allvar eller avgå.

Ilmar Reepalu
kommunstyrelsens ordförande (S) i Malmö"Malmö har ett svårt läge på många sätt. Den som skjuter är ju en synnerligen otäck person som måste stoppas och lagföras. In med honom på Kumla!När nu Reepalu går ut så blottar han att Malmö nog inte är en så trevlig stad som kulturredaktören Per Svensson påstod i radion igår.

Alla som följer med i pressen i Malmö varje dag vet ju att det råder nästan laglöst land där stundtals. Det är ju inget nytt dessvärre.

Vi som har bott där länge vet ju hur det kan vara när det är som värst. Överfall och grov misshandel är ju vardagsvara. Taxichaffisar som lurar kunder stadigt.

Ungdomsgäng som överfaller andra ungdomar eller äldre. Demonstranter från vänster kastar gatsten på kvinnlig polis osv. osv. i all oändlighet.Det nesligaste jag var med om förutom överfall var när min dotter konfirmerades i Hyllie kyrka. Medan vi var inne i kyrkan hade några tonåringar gått in i kyrkans lokaler och stulit handväskor från min släkt.Inte ens kyrkorna får vara i fred för huliganerna!

http://www.dn.se/debatt/beatrice-ask-maste-agera-for-malmo-eller-avga-1.1194489

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate