fredag, oktober 15, 2010

Konstiga prioteringar!

Skavlan intervjuade Tony Blair och där påpekade Blair apropå de som demonstrerar mot att Brittiska soldater är i Afghanistan att de  aldrig någonsin demonstrerar mot de självmordsbombare som slår till på olika ställen med massor med oskyldig offer som följd.

Samma iaktagelser kan man göra i Sverige. Vänstern går ut i tusental bara för att SD blev inröstade till riksdagen. Viktig fråga ?
Samtidigt pågår massvåldtäkter nere i särskilt Kongo både mot småbarn såsom mot kvinnor.

Vi har en Nobelpristagare som sitter i fängelse i Kina med över tio år kvar av sitt straff bara därför att han hävdat att Kina ska följa sina egna lagar vad gäller yttrande och tryckfriheten. Vad vi ser är att de tystar ner all opionion med hot och påtryckningar. Vänstern tiger still och inga demonstrationer syns till på stan!
När såg vi någon demonstration mot Cuba och deras fängslade samvetsfångar?

Så här skulle man kunna fortsätta uppräkningen och då skulle den bli lång.
Ett faktum är att ibland kan jag få för mig att det finns olika värdemätare och då är inte en svart kvinnas liv något värt .

På sextiotalet så förmådde vänstern att lyfta blicken lite längre än vad de gör idag. Då uppmärksammade man orättvisorna ute i världen på ett annorlunda sätt än idag.

När vänstern i form av V och MP slog in på den nationella vägen med hat mot EU och krav på att man skulle gå ur så strök man den reaktionära delen av befolkningen medhårs. De som vill att Sverige ska sköta sig själv och skita i andra!

Med detta framför ögonen så blir inte heller "vänsterns" nuvarande agerande så svårt att förstå.
Då blir det demonstrationer mot våra soldater i Afghanistan och Kosovo men aldrig ett ord om talibanvälde och självmordsbombare!

Sverige ska i dessa nostalgiska drömmar återgå till folkhemmet  "som det var förr" och då sammanfaller tankegodset med vad SD också predikar.

Det är ju inte en slump att både vänsterpartiet och sverigedemokraterna delar samma syn på EU och kriget i Afghanistan!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate