fredag, oktober 08, 2010

De har blod på sina händer!

Kommunister av olika slag förnekar sig inte.Idag fick en förkämpe för demokrati och rättvisa i Kina Nobels  fredspris! Liu Xia heter den modiga mannen som har kämpat för att Kina ska följa sin egen konstitution.
I denna  stipuleras att alla medborgare har rätt till yttrande och tryckfrihet. Liu är dömd till 11 års fängelse av den kommunistiska regimen.
Samma dag som detta pris utdelas så stänger Kina ner CNN:s sändning från Norge där priset delas ut.  De är så rädda för  yttrandefriheten så de tar till allehanda drastiska knep.
Nu är det ju som så i dessa internettider så sprider sig nyheter världen över på några sekunder så det är totalt meningslöst att censurera.
Som vanligt när kommunister styr och ställer så blir det dekret och straff som gäller. Från 1917 och framåt så har vi sett denna fruktansvärda praktik i allt från utrensningar till massmord. Invasioner av olika länder med död och förintelse !  Historien har mycket att berätta om dessa regimer men det finns alltid en klick unga som blir troende kommunister och de vill inte se denna sanning.
Tro har alltid varit farligt när det gäller realpolitik. Man låter sig behandlas och behandlar andra på ett totalt kallhamrat sätt. Makten berusar och förför!
I går fick den sydamerikanske författaren Mario Vargas Llosa Nobelpriset i litteratur. Han var kommunist i sin ungdom  men lärde av Cubas utveckling hur fel denna sorts politik var i verkligheten. Che mördade folk till höger och vänster, man spärrade in tiotusentals av homosexuella i KZ-läger osv. Om man försökte fly så straffades man med många års fängelse.
Cuba sände trupper till främmande länder och Che försökte i lönndom starta revolution på främmande mark. DVS en äventyrspolitik som är djupt felaktig.
Vem kan acceptera att främmande gerillasoldater kommer till ens hemland och mördar människor?
Vänsterpartiet har medlemmar som idag spyr sin galla över Mario Vargas Llosa och AB har ju en kultursida som ibland  påminner om en kommunistisk pamflett.
Fristående socialdemokratisk tidning säger sig AB vara men jag tycker att den först och främst är en skvallertidning av stora mått samt en del av vänsterpartiets synsätt vad gäller kulturen. Åsa Linderborg, redaktören för kulturen,  är ju kommunist ut i fingerspetsarna med anor långt tillbaka i släkten. Själv var hon ombudsman för kommunistisk ungdom och modern satt i riksdagen för vpk. De hyllade  Sovjet in i det sista.
Dessa kommunister avskyr oss som har gått en annan väg och tagit avstånd från deras tro och det får man skit för jämt.
Vuxna som inte kan ta till sig all den kunskap som nu finns om alla socialistiska länder historia är ju lika oförbätterliga som div nazister.
KGB i Ryssland har frisläppt mängder med dokument så det finns ju inga tvivel längre om vad som utspelas under socialismen!
Hela systemet är fel från början till slut och ger partifolket makten och möjligheten till dessa verkligt otäcka orgier i mord som tex morden i Katyn eller Pol-pots vidrigheter.
Ett system som bygger på att en ”ELIT” ska leda massorna kan bara gå fel. Kineserna har mycket blod på sina händer men idag när de använder kapitalismen så har de blivit försiktigare. Det gäller ju att tjäna pengar så att man sakta  kan köpa över hela världen och längre fram utöva sin diktatur.
Måtte folket resa sig och kasta dem ur maktens sadel!  På samma sätt borde vänsterpartiet kastas ut från riksdagen i nästa val. De tillför inget gott i vårt samhälle!
Vänsterpartiet har i princip också blod på sina händer när man läser och inser hur de alltid stödde dessa blodiga regimer i öst.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/darfor-skrammer-liu-kina_5476969.svd 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate