måndag, oktober 18, 2010

Grymhet!

En 35-årig italienska, Lea Garofalo, torterades och upplöstes i syra av sin förre sambo och flera släktingar i fjol på grund av att hon under flera år hade försett antimaffiaåklagare med information, uppgav polisen på måndagen.
Såväl offrets som förövarnas familj är knutna till den kalabriska maffian, 'Ndranghetan. Garofalo ska ha samarbetat med polisen från 2002–09 och mördades i november i fjol.

Ann Heberlein har släppt ut en bok just om grymhet. Det finns ju en hel del individer som man verkligen kan kalla  för grymma. Det här exemplet från Italien kan ju tjäna som ett gott exempel.
Men i Kongo pågår också något så grymt så det är svårt att hantera i sinnet och det är alla dessa brutala våldtäkter som begås av soldater.
Samma sak hände nere i Balkan där de serbiska soldaterna våldtog de sk muslimska kvinnorna , alltså de som bodde i Bosnien.
Inte nog med dessa otäcka våldtäkter  ,dessa kvinnor föder barn som inte blir accepterade och kvinnorna förskjuts ofta av man och släkt. Dubbla straff helt enkelt.


Jag gillar inte sk kulturer som tar till såna här mycket otäcka handlingar. Är de grymma eller vad beror det på. Är det kriget i sig som förråar dessa soldater?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate