söndag, januari 09, 2011

Utvisningsministrar

De kommer och de går men utvisningarna består.

Det har under åren inte spelat någon roll vilken partifärg dessa ministrar har, de får utföra ett skitjobb.  Flera har under åren själv mått så dåligt av sitt jobb så deras beslut har blivit värre och mycket svårare att förstå för den breda allmänheten.

Billström heter som sagt var den nuvarande ministern och att han kommer från det allmänt främlingsfientliga Skåne går inte att ta miste på.

Att sedan utvisningsverkets högsta tjänstemän även är från Skåne gör inte saken bättre. Jag har bott i Skåne som bekant och från första stund insett att där gror ett hat under ytan som det först var svårt att "ta på"!

Under årens lopp så började jag förstå att mycket är en tradition från svunna tider. Trettiotalet med många nazister där nere liksom i Göteborg.
Fientligheten förs över från generation till generation. Det finns en råhet ofta som jag fann väldigt irriterande parad med avundsjuka på ett konstigt sätt. Det fanns de som tom. var avundsjuka på de som drev närbutiker trots att de som ägde dem i stort sätt måste nästan bo där för att kunna ha öppet från 7-23.

Thomas Billström lyssnar inte ens på vad andra myndigheter säger om tex de kristna flyktingarna från Irak som verkligen lever under dödshot.
Billström utvisar dessa trots att deras kyrkor sprängs och bombas med många dödsoffer.

Det är så uppenbart att han stryker Sd medhårs för att få dem på gott humör och det är verkligen otrevligt att skåda.

När socialdemokrater kritiserar utvisningspolitiken så tycker jag att de ska nog stämma ner sig lite med tanke på vad deras ministrar utförde för värv.
Ingen nämnd och ingen glömd!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate