fredag, januari 28, 2011

Diskriminering i allra högsta grad av pensionärer!

Läs den här uppställningen noga och betänk sedan att av Sveriges befolkning är 25% pensionärer. 25 % av befolkningen har exakt åtta ledamöter i vår riksdag. (S) har en ledamot och det är Björn von Sydow nyss fyllda 65.


Det talas i alla sammanhang om att pensionsåldern ska höjas till 69 år, vi är viktiga sägs det i högtidstalen. Sånt fullkomligt fjäsk i tal när verkligheten ser helt annan ut för oss. Vi är den enda grupp i samhället som man sänker lönen för varje år. Och de som förmår att räkna lite på hur det kommer att se ut om ca tio år blir förfärade. Ett låglönepatrask blir vi alla med de sänkta pensionerna.

De politiska partierna (samtliga) vill inte ha oss med i riksdagen därför att då kan vi ställa till med debatter som inte passar dem. Vi har fått ett samhälle där man fjäskar för unga på många sätt. Inte ens radion spelar musik som passar oss utan allt är byggt på musik för unga. De flesta tv-program bygger på samma premisser, det är faktiskt bara SVT som försöker att hålla lite klass på programmen fortfarande men man märker försöken att "gulla" med de unga.

Det är helt oacceptabelt att riksdagen ska ha en sådan sammansättning som de nu uppvisar, ett slags diktatur över oss äldre. 
De har faktiskt omyndigförklarat oss!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate