söndag, januari 02, 2011

Det fungerar inte med snällhet mot islamister!

"Säkerhetspolisen ägnar sig konsekvent åt att trakassera muslimer och bidrar aktivt till att underblåsa islamofobin.” Så skrev de ledande miljöpartisterna Mehmet Kaplan och Yvonne Ruwaida på DN Debatt den 22 april 2007, när Krisberedskapsmyndigheten och andra samhällsskyddande organ arrangerade en övning som utgick från att Stockholms city skulle utsättas för ett islamistiskt terrordåd. Det var ”fördomsfulla scenarier”, menade Kaplan och Ruwaida."Så här sa de 2007 men jag undrar vad de säger idag?  I princip kan man kräva av politiker att de ska kunna se sansat på svåra problem men dessa två är nog rätt bundna av sitt ursprung. 

Kaplan är hårt engagerad på Palestinernas sida liksom Ruwaida och då kanske man inte vill förstå det dilemma som uppstår i många västländer med unga muslimska ungdomar som inte finner sig tillrätta i våra samhällen.

Fostran  sätter också sina spår men man kan tycka att om man flyr från hårda muslimska samhällen så borde man slå vakt om vårt demokratiska samhälle med öppenhet och frihet.
Det råder stor skillnad vilket land man kommer från, det är ytterst sällan flyktingar från Iran blir hårdföra islamister i väst.De har till skillnad mot andra verkligen lärt sin läxa vad extrem religion som statsapparatens vapen ställer till med.

De vet vad stening, tortyr, fängelse, sedlighetspolis osv ställer till med i ett samhälle och vill inte tillbaka till något sådant.
De värnar om ett fritt Sverige, fritt från extrema läror och vidskepelse.


Vad annat än vidskepelse är det islamisterna predikar?

De politiker från vänster som tror att om man bara är "snäll" så ska allt ordna sig har nu fått annat och tänka på förhoppningsvis?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate