onsdag, januari 19, 2011

Otäcka utvisningar på felaktig grund!

Sverige fortsätter att utvisa utsatta människor som vanligt till fel land och vid fel tidpunkt. Har man varit i landet i över fem år och hunnit gifta sig och få barn då är det något som är fel i utvisningsbeslutet?


Att vara kristen nere i Irak är idag förenat med livsfara men ändå utvisar vårt land människor hela tiden dit .Sverige avrådes av en mängd organisationer bla ett FN-organ till att verkställa dessa utvisningar men ändå genomföres de! Man kan verkligen fråga sig varför?
Under årens lopp har vi tagit emot många från andra länder som "politiska " flyktingar , de har rätt snart efter att ha fått uppehållstillstånd kunnat åka på semester till sitt gamla hemland så hur man bedömer vem som är vem verkar vara svårt för migrationsverket.

När det gäller kristna som kommer från länder dominerade av islam så borde det vara lätt för migrationsverket att fatta rätt beslut, 
alltså att låta dem stanna !

Det spelar ingen roll vilka politiker som styr vårt land när det gäller dessa frågor tyvärr, samma otäcka beslut tas år ut och år in!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate