tisdag, december 14, 2010

Vänsterpartiets ledning?

I morse så släpptes Stig Henriksson, Johan Lönnroth och Aron Etzlers kritik mot den nuvarande ledningen loss.

Etzler som är Flammans  chefredaktör försöker att vara konstruktiv men man hör hur han suckar om sitt parti och dess oförmåga att ta nya grepp.
Stig Henriksson med sina 50% röster bakom sig i Fagersta vill att hela partiledningen ställer sina platser till förfogande och att en bred debatt om framtiden ska ta vid.
Fd vice partiledaren Johan Lönnroth (vägval vänster) säger den bittra sanningen om detta parti med samma argument som jag ända sedan Ohly valdes , partiet har blivit ett parti som säger nej till allt och som inte har någon konstruktiv politik för framtiden. Vad vill de ha för ett Sverige och Europa?
Lönnroth och hans VV blev utmobbade från partiet i sann Stalinistisk  anda.

En fd riksdagsman blev utfrusen enligt honom själv, andra gick tvärs över gatan när de mötte honom. Allt sådant bidrar till en anda av räddhågsenhet i ett parti utan högt i taket.
Jag säger det återigen, när Lars Ohly valdes så återgick partiet till ett tillstånd av kronisk murpolitik av sämsta sort.

Yngre medlemmar har lagt sig till med en partistil som liknar den man förde på trettiotalet. Tuff och mycket hård med nära till våldet inte bara verbalt.

Dåligt med kunskaperna dessutom och då låter man sina känslor ta överhanden istället och börjar agera som de religiösa.
Alla som är emot USA är då bra utan en tanke på vad de står för i övrigt.(Hamas)

Många är de unga inom vänstern som blandar ihop staten Israels politik med de troende judar som bor i vårt land och uppför sig illa MOT DEM.


Den demonstration som hölls i Malmö mot Israels tennislag är en vattendelare. Där gick vänstern i ett tåg som tillät Hamas att gå med och skandera antisemitiska slagord.

Ett vänsterparti som inte ens kan se det felaktiga i detta har tappat det politiska förståndet om de nu någonsin har haft ett sådant förstås?

(Bindningen till Sovjet och övrig östblocket fram till slutet)
Nu är de nere och stampar runt 5% i riksdagsvalet och där hör de hemma.
Nästa val åker de ut om de inte förmår att göra något åt sin eländiga politik.

Jag skulle inte bli ledsen för den skull därför att jag menar att de har överlevt för länge inom svensk politik redan.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate