torsdag, december 23, 2010

Män är konstiga djur ?

 Titta noga på de här bilderna tagna i Globen den 22/12 2010 . Det var match mellan Djurgården och AIK på rinken men den verkliga matchen är på läktaren.
Polisen ingår också i matchen och det kan sannerligen inte vara ett jobb som de gillar. Att vara polis är inte ett lätt yrke att ha och deras krafter borde vara på annan plats. Dessa halvunga män påminner om vissa chimpanser i Afrika som bråkar med varandra och man kan undra hur de uppträder i det övriga samhället. Vad arbetar de med och hur är de som familjefäder? Om de har barn så kan man ställa sig frågan om de är lämpliga som fäder?
De sociala myndigheterna borde kanske gå in och kolla familjesituationen efter att dessa män har hamnat i polisens register.

Samtidigt som tidningarna rapporterar om dessa bråk så kommer brottsförebyggande rådet med en färsk rapport om mäns våld mot kvinnor.
Det är en rapport som inte är uppbyggande eller ger ljusning åt framtiden. Män slår och dödar kvinnor i samma omfattning som tidigare och samhället står där som en avklädd kejsare inför folket.

Riksdagen har ett stort ansvar inför detta också eftersom de år ut och år in avslår motioner om att dessa våldsverkare ska ha fotboja så att polisen kan följa deras steg. Har man fått besöksförbud så ska polisen kunna se när de överträder detta och åka och ta in dem. Straff med inlåsning ska sedan följa på dessa överträdelser.
Ofta har kvinnor som har blivit mördade anmält att de har blivit trakasserade och hotade av dessa män men inget har hänt från samhället.
De här männen är ofta att betrakta som psykopater och det går inte att tala med dem. Med all kunskap vi har numera om psykopater så måste även de sociala myndigheterna liksom riksdagen inse att andra metoder måste sättas in än de beprövade.

När jag ser männens framfart i olika idrottssammanhang så kan man ställa sig frågan om det är samma män som slår barn och hustru därhemma.
Då kommer också frågan upp om varför det sällan var så för tex femtio år sedan på arenorna?  Var det mindre misshandel hemma också? Vad säger forskningen om detta?

Är det alkoholen som bidrar eftersom det bla. i idrottssammanhang severas alkohol? Klubbarna tjänar pengar på alkoholförsäljningen och då borde de också få betala polisövervakningen fullt ut.

Frågorna är många och vi män som är långt borta från dessa huliganers uppträdande kräver att stat och regering nu åtgärdar alla dessa kriminella handlingar som förstör kvinnors liv och kväver idrotten sakta!
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/utsatta-kvinnor-annu-utan-skydd_5827673.svd

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate