torsdag, december 23, 2010

Ett julbudskap!

Nordkoreas julbudskap till världens folk är att de är beredda till atomkrig om de inte får diktera villkoren där borta i Korea.
Detta lilla "arbetarrike" där socialismen råder under namnet "Juche" som Kim il Sung hittade på under femtiotalet. Jag minns alla böcker jag fick genom Vpk om Korea. Dyrt påkostade böcker på svenska som skulle övertyga oss kommunister i vpk om det förträffliga systemet där freden stod i första rummet. De farligaste ledarna är de som talar om fred , detta lärde vi oss av Hitlers fredsprat. Englands premiärminister Chamberlain trodde på Hitlers prat och kom hem efter ett möte med honom och sade jublande inför massorna i London: "Fred i vår tid" allt medan han viftade med ett papper som var undertecknat av Hitler. Ett år efteråt var andra världskriget ett faktum.

Ska nordkorea vara den tändande gnistan till ett storkrig samtidigt som de talar om fred ?

Om de släpper den atombomb som de hotar med så blir det med all sannolikhet över sydkorea och vad gör då USA?

Kina och Ryssland ser med oro på vad Kim den andre håller på med. De vill inte för liv och pina ha ett atomkrig inpå knutarna så jag hoppas att de sätter till allt vad de kan för att tala eller pressa dessa tokstollar till rätta.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate