fredag, december 03, 2010

Moderaterna i Stockholm är arroganta!


Enligt en ny kartläggning från Smittskyddsinstitutet och Karolinska institutet hade ett explosivt hiv-utbrott i Stockholm 2006/2007 kunnat stoppats om vi hade haft ett sprutbytesprogram.
Det hade vi inte och nu gör M allt för att se till så att vi inte får ett sådant framöver heller. Det är skamligt, cyniskt och hjärtlöst.http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/moderaterna-i-stockholm-maste-slappa-prestigen_5770959.svd

Moderaterna blev överkörda av övriga partier i fullmäktige i Stockholm därför att de aldrig kommer till skott i frågan om sprutbytesprojektet. 
De moraliserar fortfarande och låter människor bli smittade i onödan vilket förorsakar samhället stora kostnader och de smittade stora lidanden.
Samma oförmåga uppvisar de vad gäller slussen och den nödvändiga "saneringen" ,de blandar sig på ett sätt som har visat sig vara mycket dyrt för oss här i stan. Kör över förslag som är vettiga för att helt utan samråd med tex FP,  vilka egentligen håller i dessa frågor, ta beslut som inte är varken förankrade eller bra för staden.
Nu har man fått börja om från början tack vare pamparna inom M. Det är främst Sten Nordin vi får tacka för alla dessa extra kostnader . Idag är kostnaden uppe i över 80 miljoner utan att något vettigt har blivit utfört! De pengarna hade behövts på annat håll.
Om nu oppositionen ,främst (S) kunde skärpa sig nu och presentera bra förslag för staden i de frågor som bränner så kanske det vid nästa val kan vara dags att åter byta ledning i stadshuset!
http://www.svd.se/kulturnoje/mer/kulturdebatt/stadens-experter-kordes-over_5770863.svd 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate