tisdag, december 21, 2010

Julångest!

Idag var jag på en stor ICA-affär. Folk handlar så som den sista dagen står för dörren. Själv har jag lagt av med både julgran och julgardiner. Har inte haft gran på tio år och det är skönt att slippa barr o annat elände som finns i dessa granar.(Kvalster)

Julen är ju sedan många år den högtid som ger mest ångest. Alla  fäder som inte får träffa sina barn denna dag eftersom de ska till mormor med sin mor. Finns inget utrymme för att låta pappan umgås på ett vettigt sett när de nu är skilda.

Ännu värre är när mamman genast efter en skilsmässa låter en ny karl flytta in. Sänghalmen har inte hunnit kallna efter den förra mannen utan där finns en ny som gör att pappan inte heller kan umgås på ett bra sätt.
Vem har frågat barnen om detta med en ny karl i huset? De ska bara acceptera vem som än flyttar in .

Som pappa kanske man ogillar mycket att en ny man i huset är en småkriminell eller allmänt elak person.


Barn är många gånger totalt rättslösa, se bara på de som kidnappar sina barn. Personligen skulle jag aldrig gifta mig med en person som har totalt motsatta åsikter om det mesta i allt från uppfostran till synen på jämlikhet.

Hur kvinnor kan gifta sig med förtryckare är ibland väldigt svårt att förstå. Ofta får de mycket bittra erfarenheter längre fram i livet.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate