onsdag, december 15, 2010

Det finns en del som önsketänker!

I dagens Svd så finns en insändare av en Lars Andersson där han säger " att om Sverige hade tagit hem trupperna från Afghanistan så hade inte bomben i Stockholm briserat"!


OM är ett ord som ofta missbrukas, han kan inte veta ett dugg vad som skulle kunnat hända eller ej. Hans insändare är en önsketanke.


Vilks har också fått skulden men vad de som skriver som denne Andersson inte  tänker på är att den ende som har skuld i det här är mannen som sprängde sig själv. Ingen annan!
Om man börjar plädera för att varken konstnärer eller skribenter får ha åsikter då är vi illa ute. Ett sådant samhälle kräver diktatur där stasiapparaten skapar lagar mot all form av yttrandefrihet.


Ett rätt så olustigt perspektiv för oss som hyllar tryck och yttrandefrihet. Jag kan anta att denne Andersson är socialist och därmed ser ett samhälle framför sig som är genomreglerat av lagar och förbud.


Som sagt var  ordet OM skulle betyda att allt vore frid och fröjd på vår jord. Alla vore rika, fred rådde och alla skulle vara friska. En dröm och inget annat!

PS Det var tur för oss att USA gick in i andra världskriget mot Hitler, man måste göra motstånd mot barbarer. Nu är det Talibanerna i Afghanistan vi måste stå upp mot!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate