tisdag, september 11, 2018

Sverige har aldrig varit ett "öppet" land!

Sverige har i alla år framställts som det mest öppna landet i världen. Det är en saga som berättas av alla sorters socialdemokrater från höger till vänster. Ja, dessa sossar finns inom alla partier och ofta blir de ledande i sina partier. Se bara på Annie eller Jonas!
Sverige har under hela mitt liv varit ett land med särlagstiftning i mängder av frågor.Skilt sig från övriga Europa. Inte för än vi gick med i EU kunde en del monopol luckras upp tack vare EU. Televerkets monopol var ju en hämsko för teknisk utveckling i många år likaså Radiotjänst med sitt enfaldiga monopol där man inte ens spelade Elvis när han kom på 50-talet. Nej då, politikerna som styrde ville "uppfostra" lyssnarna och då passade inte "skrålet" från dessa rocksångare . Jag tackar idag alla de piratfartyg likt RADIO SYD och RADIO NORD som tog kampen mot monopolet och började spela den musik som folk ville ha. Det fanns sossar som på allvar ville ta till våld för att stoppa Radio Nord, glöm aldrig detta!http://www.samlaren.org/radionord/
Ett annat mörkt kapitel var ju förstås hur de svenska romerna kördes ut från plats till plats  och deras barn inte fick gå i skolan. Steriliseringar av både dem och andra pågick fram till 70-talet.http://www.romernashistoria.se/historia/
Sossarna fick äntligen folkligt motstånd 1969 med den stora strejken i malmfälten,de själva förstod ingenting av vad som hände och de har inte repat sig efter detta.https://hogrelius.blogspot.com/2009/12/gruvarbetarstrejken-1969.html
Det är därför de inte förstår vad som händer i vårt land nu när SD växer med många arbetare i sina led. Över 1 miljon människor röstade nu med SD.
DET är inte bara frågan om invandring som väcker folks vrede,det är dåliga pensioner,främst till kvinnor som jobbat inom vården, det är landsbygdens problem m.m.
Att tex höja skatten på bensin slår stenhårt mot de som bor på landet och är tvungen att ha sin bil för att klara livets nödtorft.
Socialdemokratin har blivit lomhörd inför "småfolkets" liv och leverne.
De har många röster trots allt i valet och är fortfarande största parti trots sämsta valresultatet på 100 år.Men det är ofta pensionärer och andra som känslomässigt röstar på dem eftersom de inte kan tänka sig att "svika" sitt "arbetarparti"! Många har närmast en religiös inställning till partiväsendet.
Både sossarna och vänsterpartiet är nästan fullt ut medelklasspartier idag och de driver också frågor som inte innebär några större förbättringar för det arbetande folket. Hade de brytt sig om folket så hade de aldrig tillåtit den stora invandringen av ekonomiska flyktingar vilken har ställt allting på huvudet i vårt land med brist på allt från lägenheter till bra skolor.
När man glömmer bort det egna folket så som de har gjort så sår man en helvetesskörd i landet, tex en bestående hård kriminalitet och extrema islamistiska grupper.
Den sistnämnda gruppen växer ju oavbrutet med sina krav på samhället. Deras krav är ju inte demokratiska utan syftar ju till att sprida islam och förslava allt fler boende. För varje eftergift till dessa islamister så förstörs bit efter bit av demokratin.
När man ser hur valet utfallit på alla dessa förorter där det bara bor invandrare (Mellan 50-77% till (S))  så förstår man varför (S) har iscensatt denna stora immigration till vårt land. Folk från fattiga länder får ju sina liv förändrade med alla bidrag och de tackar sin herre med att lägga sin röst på husbonden!
(Resultat från en mängd förorter, (S))
Nå, om ni tar hit ytterligare några miljoner från Nordafrika och Mellanöstern då kan ni ju sitta och styra landet i 40 år igen.
Då får vi säkert också Sharialagar i många områden och då slipper ju det Svenska systemet att blanda sig.Är det så ni vill att det ska bli fortsätt då att rösta på (S) och (V)!
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sharia 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate