måndag, september 24, 2018

Det smutsiga spelet om talman.

När jag växte upp bland många kamrater vars föräldrar kom från andra länder, Ester,Finnar, Tyskar, Juggar, Italienare osv , när man frågade dem om de var svenskar så sa de alltid nej.
De var stolta över sitt ursprung .
Åkte man upp till Norrbotten och frågade en Same om han var svensk så fick man ett nekande svar. Först och främst Same men naturligtvis svensk medborgare.
Det är i denna fråga man har angripit Björn Söder SD. Han har ju sagt samma sak som jag säger här!
Jag har ju i så många år arbetat ihop med människor från andra länder. På bruket fanns det individer från över 38 länder. Jag bodde i ett hus där det fanns över 30 olika nationaliteter.
Det fanns aldrig någon av dem som sa att de var svenskar!
Fulspelet med lögner och förvrängningar angående Söders uttalande och höga tonläge är bara spel inför gallerierna.
Behandla för sjutton SD som ett vanligt parti därför att de är ju detta idag.
Vänsterpartiet brukar ju i dessa kretsar  "som hatar" SD framhållas som ett högtstående demokratiskt  parti idag. Ett parti som aldrig på allvar gjort upp med sina rötter.De är fortfarande samma kommunister som tidigare , det är bara kostymen som skiljer.
OM man i sitt partiprogram har som krav att hela samhället ska omstöpas med alla företag förstatligade då ÄR man fortfarande ett parti på kommunistisk grund. Inget annat!
OM de hade genomgått samma uppgörelse med sitt förflutna såsom SD har gjort, då hade partiprogrammet sett helt annorlunda ut.
ATT socialdemokraterna har slutit detta parti till sin famn efter alla år sedan 1917 är egentligen rätt så otäckt.
Antingen gör de detta för makten men då har de också förlorat sin själ ELLER så har de också en dröm om ett samhälle där staten äger allt.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate