lördag, september 08, 2018

Vårt land kantrar ännu mer nu!

”Jobb är viktigt. Jobb är avgörande. Men vi måste ju också ställa oss frågan, för att hela integrationsdebatten har i alla dessa år handlat om just jobb. Bara invandrarna får jobb så kommer allt att lösa sig, har alla de här sagt alltid. Det händer ju inte. Det blir inte så. Och därför så måste man ställa sig frågan: varför är det så svårt för de här människorna att få jobb? Jo, det är för att de inte är svenskar. De är, de passar inte in i Sverige. Det är klart, att då är det svårt att få jobb. Det är klart, att då är det svårt att få jobb, då måste man ju få förutsättningar att bli just svensk. Man måste få förutsättning att passa in i Sverige. Men de här har i alla dessa år bemött nytillkomna på deras villkor, på deras språk, utifrån deras sedvänjor, utifrån deras kultur och då blir det detta splittrade samhälle och detta eviga utanförskap.”
Exakt detta sa Åkesson igår i stora partiledardebatten i Svt.

Samtidigt som jag läser det här går jag in på Migrationsverkets sidor. Där kan man med viss möda utläsa att på de senaste fyra åren har det kommit och även beviljats uppehållstillstånd för ca 550.000 människor.
I debatten talar man bara i siffror om de som kommit hit som "flyktingar" men glömmer bort den stora anhöriginvandringen och då blir siffran alltså 550.000 individer.
Ofta då även äldre människor vilka aldrig kommer in i vårt land pga av språksvårigheter och mycket dålig utbildning i botten.
OCH ALLA ska ha en bostad!
Försörjningen antingen genom soss eller pension. DVS alla skattebetalare får bjuda på detta. Med pension och bidrag kommer då dessa människor upp i stort sett samma inkomst som människor vilka arbetat hela sitt liv i Sverige och betalat skatt.
Vi har dessutom fått in mängder med islamister vilka inte kan ens tänka sig att inlämmas i vårt land pga av deras inställning av att vi är orena osv.
Denna växande skara kommer att ställa till med ytterligare problem om de inte ändrar sin uppfattning.
Att Åkesson är den som talar om att kejsaren är naken ställer ju till det för de övriga partierna vilka hummar eller skriker som centerns Annie.
Hur i herrans namn ska dessa politiker överhuvudtaget kunna göra något åt att inte förortens folk hamnar i det bakvatten de har tvingats till? Fjärde klassens medborgare där de får sina bilar utbrända av kriminella som får härja mer eller mindre fritt.
Att sitta och enbart tycka synd om dessa invandrare hjälper dem inte ett dugg. Ingen vill ta ansvar och göra något vettigt.Man har bara kört på sedan 70-talet.
Att som grädden på moset dessutom fortfarande ta in så oerhört många nya till vårt land förbättrar ju inte chansen till ett drägligare liv för de som redan bor här!
Byggnationen överallt förstör gamla fina grönområden,husen packas intill varandra.
Hyrorna blir skyhöga och vi lär nog se räkningen från soss framöver som skenande. 
Vi pensionärer är en del av de som får betala detta med våra låga pensioner.
Minst 1 miljon människor i detta land är EMOT den förda politiken men de hånas av en elit bestående av skådespelare,journalister och vänstervridna människor som vill fortsätta att låta gränserna vara vidöppna till landet med mest bidrag i hela världen.(Och högsta skatterna inte att förglömma)

Nu har denna elit skrikit sig hesa i åratal med sitt enfaldiga brunkletande allt medan motståndet mot den förda politiken växer.
Landet och dess befolkning har splittrats, inom familjer har denna splittring skett också. Inom vetenskapen diskuterar man sig fram till åtgärder och sanning men i dessa frågor låter man känslor helt styra sina ställningstagande.
Man sluter sina ögon och öron inför fakta,tex siffrorna från Migrationsverket.Siffrorna om arbetslösheten i förorterna. Siffrorna  från kriminalvården och polisen.
Skolor och bilar ska tydligen i dessa "goda " människors ögon få brinna ner utan att man ens höjer sin röst.
Det är sådant man brukar kalla masspsykos!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate