söndag, september 16, 2018

Demokrati, rätten att tala till punkt.



"En huvudlös migrationspolitik och myndigheter som inte gjorde sitt jobb ledde till att min dotter mördades och att mitt eget liv för alltid är förstört.
Jag vill se en ny haverikommission vars första ärende ska vara terrordådet på Drottninggatan, skriver Ebba Åkerlunds pappa Stefan."https://www.expressen.se/debatt/de-bar-ansvaret-for-att-min-dotter-ebba-ar-dod/ 

Ebbas pappa framför i denna artikel exakt samma krav och åsikter som tex jag har förfäktat länge.
Ska han också stämplas en reaktionär och brun människa?
Att ingen vill ta sitt ansvar i Sverige känner vi ju till, de som borde göra så bara pladdrar.
Och tyvärr stora delar av vårt folk låter och agerar efter detta mönster. Den rödgröna majoriteten och dess väljare lever verkligen i det blå!
Om detta arma folk hade krävt ut ansvar av politikerna istället för snyft och hjärtan så kanske vi hade haft ett bättre Sverige?
Valet visar att hegemonin för de rödgröna är bruten men Alliansen lever inte upp till det de borde dvs ta regeringsmakten. Särskilt C +L uppför sig inte som de borde.
Socialdemokratin är ju så låga siffror som de aldrig tidigare i modern tid har haft. De måste stödja sig på de reformerade kommunisterna idag vilket de i historiens sken aldrig har gjort tidigare.
Ett parti som verkligen har rötter som är förfärliga.(Stalin-Lenin-Hitler-Ribbentropp osv)
Felet med både C+L är att de liksom de rödgröna vill ha fortsatt hög invandring och fylla på Sveriges redan överfyllda områden med allt vad det innebär.
Att dessa partier i andra andetaget vill ha fler poliser m.m är ju liksom att börja i fel ände. Huvudproblemet är ju överbefolkade områden där människor slås ut och tappar tron på både demokrati och humanism. Islamiseringen bidrar också till ett ickedemokratiskt samhälle.
Beröringsskräcken till det idag stora SD måste släppas och Sverige måste likt övriga Nordiska länder inse att de kommit för att stanna.
Om stora delar av vårt folk anser att politiken vad gäller invandringen har varit fel så måste man i demokratisk ordning låta detta få ett genomslag i politiken. Demokrati=folkmakt.
Vi som tycker olika måste också kunna föra fram våra tankar utan att mobbas med hot och avstängningar. Det är ju inte särskilt demokratiskt att utesluta stora delar av befolkningen från debatt och att få föra fram sina åsikter.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate