tisdag, september 04, 2018

Dagens Twitter!

Tack och lov för att EU har hindrat våra regeringar till att föra inskränkt nationell politik. Tänk bara när Televerket hindrade modern telefoni att införas. Sverige har undan för undan fått öppna sig för moderna lösningar. Fri radio tex. Billigare tele i EU!

Jag minns den gamla "goda" tiden när SAP hade dubbelt upp med röster. 48 timmar i veckan kneg, dålig lön. Samhället sönder reglerat av larviga lagar. Affärer stängda på söndagen. Kiosken stängd under högmässan. EU gjorde upp nya moderna regler. Men systemet är kvar!

På sextiotalet var jag på fackmöten där sosseombudsmännen ropade att "såna djävlar som du" kunde åka till Moskva. Jag hade enbart tagit upp om min arbetsmiljö. Ve den som öppet gick emot sossarna på den här tiden.

De som vill stänga igen vårt land på samma sätt som i England vill åter till reglerna från denna otrevliga tid. Helst ska statsapparaten ta hand om allting. Tom taxi var reglerat av myndigheterna. " Taxi, "var god dröj" var ju ofta svaret när man ringde.

Och så till frågan:välj mellan en mördare och en ickemördare?? Mjaeeer jag kan inte välja. Ska det vara Aftonbladet eller Expressen?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate