torsdag, september 06, 2018

Valmöten alá 2018.

Det har i år varit mer skadegörelse på valplakat än vad det brukar. På vissa ställen åker alla ner  men här på Lingvägen i Hökarängen åker de borgerligas ner utan pardon medan vänsterns sitter uppe.
Tuffa tider för partierna.
Valmöten har ju på sina håll blivit stökiga med en påfallande del invandrare vilka är både högljudda och ibland hotfulla.
Samma sak hände i Gävle här om kvällen under en direktsändning av Lamotte. Det här är en ny företeelse i vårt land. Invandrare ihop med vänsterextremister syns mer och mer i olika städer.För tio år sedan var det enbart i Malmö som man kunde se dessa grupper tillsammans.
Vänstern i Malmö har gått sida vid sida med Hamas-anhängare och ropat "död åt judarna" och liknande olagliga talkörer.
Polishatet delar de också liksom en hel del annat hat. Ropar efter socialism men vad de inte har förmått förstå är att i ett socialistiskt land kommer de snarast att buras in. När jag var på Stasis högkvarter så såg jag bilder på vilka de burade in av den egna befolkningen. Långhåriga, punkare, arbetslösa åkte in i finkan.
Vi får väl se hur det här utvecklar sig i Sverige. Om inte partier kan hålla valmöten utan mängder av poliser närvarande , då är vår demokrati snart ett minna blott.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate