onsdag, september 05, 2018

Hat och hot har blivit allt vanligare!

Många skribenter tar just nu upp det faktum att tonen har blivit råare ute på internet . Även ute i samhället ser vi att framförallt våldet ökat. Alla dessa skjutningar de senaste åren är ju ett bevis.
I vissa områden råder förtryck mot de som bor där och alla bilbränder visar ju vad för sorts män det rör sig om. Att människorna där känner sig övergivna av det svenska samhället har jag full förståelse för.
De duger som arbetskraft i alla låginkomstyrken, inte mer. Valtalen till dem är ju bara tomma ord för att få deras röster.
Man kan undra vad den gamla socialdemokratin på 30-talet skulle ha sagt om det Sverige som nu växer fram?

Apropå hot och hat så har jag ju utsatts för detta många gånger i mitt liv eftersom jag inte har infogat mig i det "stora" partiet eller facket.
Men det hot som jag aldrig glömmer eftersom det var så ynkligt var när en lärare i Göteborg skrev ner ett hot till mig.
Jag hade inom mitt fack (SAC) kritiserat hur en medlem hade kastat en gatsten i ansiktet på en kvinnlig ridande polis. Då säger denna lärare ungefär så här:" Du din bruna skit,du ska inte vara med i vår organisation,jag ska tammefan komma ner till Malmö och rycka tasken av dig"!
Mycket av det våldsamma vi sett under senare år kommer delvis ur denna grupp av syndikalister vilka har påverkat bildandet av AFA och sedemera RF.
Numera är det vänsterpartiets ungdomsförbund och KP:s unga vilka hetsar och bråkar. De finns dessutom överallt på internet nu med sina bannbullor mot allt och alla.
De intellektuella  samtal vilka vänstern kunde föra tidigare finns inte längre. Att uppföra sig som fascister tycker de är lämpligt numera!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate