fredag, september 14, 2018

Ansvar?

Ca 2 miljoner  röstade på vänsterpartier i årets val. De röstar alltså på partier vilka har stort ansvar för hur det ser ut i vårt land sedan många år. Förorter där bilar och skolor brinner nästan varje dag. Värst är ju skolbränder, hur många skolor har inte brunnit ner på de senaste tio åren? Skjutningar och annan kriminell verksamhet har ju också ökat och är värst i hela Europa!
Allt det som händer är ju inte en slump utan beror på den förda politiken vilken man har kunnat följa om man ägnat utvecklingen i Malmö från 1975 och framåt.
Nu ser det ju dessvärre ut på samma sätt på många andra ställen. Slumpen?
Nej, man har högst medvetet skapat dessa förorter där man placerat de nya svenskarna ,de med låglönejobben som ingen svensk idag vill befatta sig med. Skolorna har ju också blivit allt sämre och på många skolor idag går knappt hälften ut med godkända betyg. Detta är ju socialdemokratisk politik idag ,det är de som drivit på värst i den utveckling vi nu har haft.
Att någon kan vara blind inför detta faktum är ju mer än besynnerligt?
Samma sak med alla dessa vilka har fått avslag från Migrationsverket och skulle ha utvisats, Akilov tex, män som hinner att begå grova brott.En regering vilken bara har pratat men inget gjort och sen blir det blommor,gråt och tal.
Allt förlåtet av de socialistiska väljarna!
Ansvaret då? Vem tar ansvar för det som händer i landet? Inte de rödgröna,inte Reinfeldt på sin tid och inte folket som lägger sin röst på de rödgröna!
Man är däremot duktig på skällsord till de som tar upp Sveriges avvikande politik i Norden.
En politik som frestar på ordentligt i alla system. Köer till snart allting. Hur många har inte fastnat i sjukhusköer,bostadsköer  osv.
Allt sånt betyder tydligen inte någonting för de röda väljarna?
Nu ska det komma in 500.000 anhöriga den kommande fyraårsperioden, vad finns för framförhållning till detta?
Var ska de bo? Pengar? Sjukvård? Tandvård a 50 kr?
Ni som röstat på främst sossarna har ni överhuvudtaget tänkt igenom detta som håller på att ske?
Eller ansluter ni er till Centerns tomsnack om att Sverige kan ta emot 30 miljoner nya människor?
Bara tanken är ju så horribel och vi vet ju med säkerhet att då skulle inte nationen Sverige finnas kvar utan vi skulle med all sannolikhet bli en islamistisk stat.
Vill Sveriges folk något sådant?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate