måndag, september 10, 2018

Ett märkligt val!

Herrgården i Rosengård (Malmö)! Minns fortfarande från valet för fyra år sedan när Sydnytt intervjuade en röstande och hon sa rakt in i kameran att hon röstade på sossarna därför att de gav henne mest bidrag.
När jag under några timmar har rullat runt i valresultaten i landet så ser man märkliga ting.Stora omsvängningar och ett SD på frammarsch över snart nästan hela landet. Men det är stora skillnader fortfarande mellan syd och norr. I Skåne är nu SD störst i många orter och även städer som Hässleholm. Lustigt är Landskrona med liberalerna på 30 % läge.
I gamla sossetrakter likt Värmland håller (S) stånd fortfarande med höga siffror bland väljarna.
Men lustigt är också att vissa gamla kommunistfästen i Norrland går dåligt för dem tex Gällivare och Kiruna. I Kiruna blev centern stora.
Men det är svårt att starta ett nytt parti (MED) och jag var realist från början så jag är inte förvånad över resultatet. Några mandat i några kommuner, ja ja , Rom byggdes inte på en dag. Det är bara att bygga vidare tills nästa gång.
Exemplet från Rosengård är inte ensamt utan det ser liknande ut i många av dessa områden där det nästan bara bor invandrare.
Man kan utan vidare påstå att socialdemokratin är de som vinner röster på ju fler invandrare Sverige tar emot.
Är det ren skär affär att öka invandringen för att få fler röster?
Så illa kan det väl inte vara?

Statsministern var i sitt tal inatt riktigt simpel mot SD och DESS väljare. Talade om nazister, talade om Hitler osv!
Är det någon som hetsar mot folk så är det han och så naturligtvis vänsterpartiets olika företrädare och i synnerhet de som har ett invandrarpåbrå.
Kommunisterna talar hela tiden om "rötterna" i SD osv.Det är ju så falskt just när det kommer från dem som försvarade dödsskotten vid muren i Berlin. I alla år hade de alltid försvar för alla hemskheter i forna östblocket.
De kunde inte ens hålla fast vid försvaret av sin partivän Dubchek utan var med och stämplade honom som förrädare.

Jag tycker inte de ska kasta sten när de själva sitter i glashus.
Tyvärr har redan väljarna glömt bort vilka de egentligen var och är.
I Stockholms medelklassområden fick de hela 13 % av rösterna,
Jag skäms över att bildningen är så låg i denna stad!
När jag tittar på resultaten från min gamla hemstad Eskilstuna så ser jag att SD är näst störst parti nu.
Själv har jag min teori om detta efter besök då och då i staden. Många,många områden har blivit dominerade av människor från islamistländer.Kriminaliteten i Eskilstuna har drabbat många .Skjutningar och bränder i denna forna arbetarstad.
Reaktionen på utvecklingen sker rent matematiskt och kan studeras från särskilt Skåne. Det finns alltid en orsak till varför saker sker men de blinda vägrar att se fakta innan det är försent.
Och de stackars satarna som lever under bilbränder och gangstergäng ger sina röster mangrant till de partier som är skyldiga till denna utveckling.
Ungefär som slavarna i USA under många år sa att "Master" är snäll och fann sig i slaveriet.
MEN en vacker dag gör slavarna uppror!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate