måndag, maj 02, 2011

Utvisningsverket återigen!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4483455      Här är den genomruttna historien hur Sverige bryter alla lagar och moraliska normer.
Jag låg och lyssnade på radion i morse från tidig morgon tack vare uppgifterna som sipprade ut att president Obama skulle hålla ett viktigt tal sent på kvällen .(US-tid)
Då började ekot att sända intervjuer med bla en chef på migrationsverket samt en domare som hade givit verket rätt i sitt utvisningsbeslut av två små barn och en sjuk kvinna. Pappan ska utvisas till ett annat land.
Barnen är två och fyra år gamla och födda i Sverige. Mamman är är psykiskt sjuk och har hotat att ta livet av sina barn och sig själv.


Jag låg där i min säng och blir förfasad över dessa tjänstemän och deras nagelfarande av lagen. När man hör sånt här så förstår man bättre hur "makten" i olika diktaturer driver igenom sin politik. (Eichman i nazityskland)


Vi lever i någons sort demokrati sägs det men ibland undrar jag verkligen om vi gör det?
Hur kan man gå emot barnkonventioner och andra lagar om oskyldiga barn och deras liv?
Är de på utvisningsverket på samma sätt som en del handläggare  på FK har visat sig vara, vrider och vänder på lagen så mycket de kan till det sämsta?


Tyvärr har vi en minister i dessa frågor som är minst sagt kallsinnig och det vete Gud vad han gör och tänker på!(Tobias Billström)


Alla expertis går emot denna utvisning! Jag skäms ånyo över vårt land och det spelar inte någon roll vilken regering som sitter vid makten, all sån här skit pågår år ut och år in! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate