söndag, november 21, 2010

Veronica Palm-Mogert

Återinför skatten på förmögenhet och fastigheter. Veronica Palm (S), ny skattepolitisk tales­person, vill gå en helt ­annan väg än partikamraten Thomas Östros. Socialdemokraterna kan heller inte fortsätta att acceptera regeringens jobbskatteavdrag, säger hon i en SvD-intervju.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hon-vill-skarpa-skattepolitiken_5708427.svd
Jaha, då vet vi det! Den gamla misslyckade politiken vill hon satsa på. Ingen förnyelse där inte.
Hon är en stor motståndare till RUT och begriper inte att tex för pensionärer så är det en mycket bra reform . Att kunna få sina fönster tvättade är ju en välsignelse för så många och dessutom till en kostnad som de klarar av.
När jag arbetade inom hemtjänsten så skulle vi tvätta de boendes fönster fyra ggr om året, det ingick i vårt arbete. Det togs bort och så lade myndigheten på en dyr avgift vilken de flesta inte ansåg sig ha råd med.
Med RUT-avdraget så klarar man av att betala!


Ska (S) kunna bli ett modernt parti så måste de tänka nytt! Människorna i Sverige åker så mycket idag till andra länder och ser hur det fungerar där och det de ser uppskattar de. Då föds också tanken över varför vi inte kan ha det så.
Under många år så la jag märke till att man  hade  många fler apotek i de flesta länder medan vi hade våra  få statliga apotek. Våra apotek var privata från början men klåfingriga sossar lät staten ta hand om dem för ca 40 år sedan.
Nu har vi fått en mängd nya apotek där till och med konsum äger apotek där MM-kortet gäller ! Och fler öppnas hela tiden!


Palm och hennes "vänster" inom socialdemokratin vill återföra så mycket som möjligt till staten där de då kan utnämna sitt folk till styrelser och generaldirektörer med höga löner och arvoden.
Allt är en kamp om att kunna sitta vid köttgrytan när det kommer till kritan.
I alla sk socialistiska länder vi har kunnat skåda på vår jord så har en ny klass uppstått med förmåner och särställning i samhället. Partiboken har helt och hållet bestämt vem som ska sitta på de välbetalda posterna.


Veronica Palm-Mogert strävar efter denna typ av samhälle och åtminstone jag tackar nej till detta!
Hon är i en återvändsgränd och jag hoppas att hon möter motstånd inom partiet!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate